Sayfa 71 Toplam 88 Sayfadan BirinciBirinci ... 2161697071727381 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1,401 ile 1,420 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı mavituna17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, aracımda daha önce "memory seat disabled" uyarısı çıkıyor hafıza tuşlarını kullanamıyordum. Bu olay kısa süreli oluyor sonra düzeliyordu. Son bir kaç gündür sürüş esnasında "memory seat disabled vehicle not in park" uyarısı veriyor. İngilizce kaynaklı sitelerde araştırma yaptım ama google çeviri ile çevirdiğim için pek bir faydası olmadı. Daha önce benzer sıkıntı yaşyan ve sorunun çözüm yolunu bilen bir arkadaşımız var mı?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Uğur; WJ di mi araç?

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye mavituna17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2014
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğur; WJ di mi araç?

Evet abi wj

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Evet abi wj

EVIC arızası o bence, duymuştum daha öncede saçmaladıklarını zaman zaman...(Electronic Vehicle Information Center) tepede ki konsol

Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2014
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EVIC arızası o bence, duymuştum daha öncede saçmaladıklarını zaman zaman...(Electronic Vehicle Information Center) tepede ki konsol

Abi yapabileceğim birşey var mı?

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Abi yapabileceğim birşey var mı?

İyi bir servis çözer heralde, var bizim arabaların ustaları ama onun bi sıfırlama kontrolu vardı yaa! O düzeltebilir, ben yurt dışındayım şimdi işim bitsin bi kafa yorayım ona akşama olur mu?

Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2014
    Sağol abi çok teşekkür ederim.

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Death Wobble icin imzamdaki Death Wobble dosyasini okuyabilirsiniz. Ya da google'a death wobble dosyasi yazinca benim baslik cikiyor.

Direksiyon amortisoru dw sebebi degildir. Sadece dw yi absorbe eder, yani maskeler&sönümler.
    ----------
    Evic panelin verdigi uyari buyuk ihtimalle surucu kapisi ile kasanin baglandigi yerdeki siyak kaucuk koruk icindeki kablolarin kirilmasindan. Bu cok karsilasilan bi sorun.

O uyari normalde su sekilde cikar, siz seyir halinde memory 1-2 tuslarina basarsaniz yanlislikla arac kullandiginiz icin ayna ve koltugun pozisyon degismesi tehlike teskil edeceginden arac beyni hareket halinde o dugmeleri etkisiz moda getirir. Orda diyor ki; Arac park halinde degil, koltuk hafiza devre disi.

Koruk icindeki kablolardaki kiriklik arac hareket ettikce birbirine deger ve bu tarz hatalara sebep olur.

ZJci bağzı ağbilerimiz araclariyla oynamadiklarindan sorun yasamadiklarindan yogurdum eksi diyemiyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni Üye mehmetaliuysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    17.Nisan.2016
    DW dosyasını okudum eline sağlık işime yaradı saol. ama en son çare direksiyon amortisörü sanırım. ben zonguldak'ta oturuyorum. buralarda bunlardan anlaya pek usta yok..

Ön Şaft açısı için ne diyorsunuz arkadaşlar?
    ve çıkma ön şaft bulabileceğim hurdacı-parçacı varmı tanıdığınız tavsiyeniz?

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı mehmetaliuysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DW dosyasını okudum eline sağlık işime yaradı saol. ama en son çare direksiyon amortisörü sanırım. ben zonguldak'ta oturuyorum. buralarda bunlardan anlaya pek usta yok..

Ön Şaft açısı için ne diyorsunuz arkadaşlar?
    ve çıkma ön şaft bulabileceğim hurdacı-parçacı varmı tanıdığınız tavsiyeniz?
    On yay ustu kaucuk dediginiz get yani yukseltme takozundan mi bahsediyorsunuz yoksa yay izolatoru mu?

Saft acisi degisken bir konu. Aracta 4" kit varsa muhtemelen double cardan saft var. Arkasi cift onu tek mafsalli yani. Eger halen rzeppa yani bilyali tip ise vay babam vay Bu durumda saft yaptirmaniz gerekecek. Arac yuksek oldugu icin bozulan saft acisi mecburen bu mafsalli sistemle cozuluyor. Aciyi azaltamazsiniz. Aslinda sanzimani indirirerek aciyi azaltirsiniz ama bu da pek tavsiye edilmiyor okudugum yorumlardan.

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    arkadaşlar, wj daşlar aranızda yeniyim herkeze selam

bende wj 4.7 var 2 ay oluyo alalı. aldığımda araçda Rough Country 4'' yükseltme kiti var, aldığım arkadaş ön yay üstüne takılan kauçuk parçaları takmamıştı. ben deneme amaçlı taktım ve DW dediğiniz olay meydana geldi bir kaç ustaya sordum çiftli direksiyon amortisörü değişmesi lazım dedi ve önemli konu ön şaft açıcı nasıl ayarlayabiliriz cünki çok balans yaptı.. bilen arkadaşlar nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekküler....
    Merhaba, hoÅŸ geldiniz.

bende de DW sorunu meydana geldi ama benim kit seninkinden farklı.
    bende Iron rock 4" var, yükseltme sırasında direksiyon amortisörü OME HD ile değişti, DW oluşmaya başladı, ön takımda DW oluşturabilecek her parça sıfırı ile değiştiği için sorunu da 3-4 gün bulamadık. en sonunda yeni takılan OME HD bozukmuş, garantiden değişti ve bir daha DW oluşmadı.

ama sizin kit daha farklı, önelikle RC nin hangi kiti var, nasıl takılmış, direksiyon amortisörü hala orijinal mi yoksa o da RC mi, ön yay üstüne takılacak olan kauçuk parça neden daha önce takılmamış?
    son olarak siz o parçayı takmadan önce DW olmadığına emin misiniz?

ben de bu DW sorununu çözmek için bir çok usta ile görüştüm, öncelikli sebepler;
    burçlar
    track bar
    direksiyon amortisörü

bütün ustalardan aldığım yanıt bu oldu.

şaft sorunu ise ayrı bir konu, ben Iron rock şaft taktırdım sorun çözüldü.

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    arkadaşlar, wj daşlar aranızda yeniyim herkeze selam

bende wj 4.7 var 2 ay oluyo alalı. aldığımda araçda Rough Country 4'' yükseltme kiti var, aldığım arkadaş ön yay üstüne takılan kauçuk parçaları takmamıştı. ben deneme amaçlı taktım ve DW dediğiniz olay meydana geldi bir kaç ustaya sordum çiftli direksiyon amortisörü değişmesi lazım dedi ve önemli konu ön şaft açıcı nasıl ayarlayabiliriz cünki çok balans yaptı.. bilen arkadaşlar nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekküler....
    bu arada, kendinizi tanırsanız öncelikle daha iyi olur, tabi profil fotosu da ekleyerek.

Ãœyelik tarihi
    17.Nisan.2016
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    On yay ustu kaucuk dediginiz get yani yukseltme takozundan mi bahsediyorsunuz yoksa yay izolatoru mu?

Saft acisi degisken bir konu. Aracta 4" kit varsa muhtemelen double cardan saft var. Arkasi cift onu tek mafsalli yani. Eger halen rzeppa yani bilyali tip ise vay babam vay Bu durumda saft yaptirmaniz gerekecek. Arac yuksek oldugu icin bozulan saft acisi mecburen bu mafsalli sistemle cozuluyor. Aciyi azaltamazsiniz. Aslinda sanzimani indirirerek aciyi azaltirsiniz ama bu da pek tavsiye edilmiyor okudugum yorumlardan.
    Ustam üzerindeki şaft ın bir tarafı mafsallı diğer tarafı bilyalı. şu an çıkma şaft arıyorum hazırını bozmadan yeni yapayım çift tarafıda mafsallı yapıp deniyeceğim. tabi balans ayarı falan yapılacak belki bi çare olur..

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Alıntı Keremuyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada, kendinizi tanırsanız öncelikle daha iyi olur, tabi profil fotosu da ekleyerek.
    Yaptım.. Aklıma gelmedi pardon?
    Konu mehmetaliuysal tarafından (22.Nisan.2016 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    17.Nisan.2016
    Birde arkadaşlar benim aldığım araç bu İstanbuldan bilen gören Tanıyan varmı acaba

12809528_10154099943779683_1708570255909610417_n.jpg12717825_10154095130529683_2383970600940650688_n.jpg12718350_10154064583069683_1862322640444345881_n.jpg

Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2014
    [QUOTE=Maverick;30527]
    ----------
    Evic panelin verdigi uyari buyuk ihtimalle surucu kapisi ile kasanin baglandigi yerdeki siyak kaucuk koruk icindeki kablolarin kirilmasindan. Bu cok karsilasilan bir sorun

Eyvallah, dediğin gibi sanırım sorun çünkü evic panelinin diğer uygulamaları sorunsuz çalışıyor. Artık büyük bir şehre yolum düştüğünde sorunu çözmeye çalışacağım.

Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2014
    Aracımda gaza basınca kesilen ayağımı gazdan çekince artan bir uğultu var. Uğultu vites boşta ikende devam ediyor. Acaba sıkıntı porya bilyalarından mı kaynaklanıyor? Acil olarak müdahale gerekli mi, bir süre idare edebilir miyim? Son olarak Kayseri'de bildiğiniz usta var mı?

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Aracımda gaza basınca kesilen ayağımı gazdan çekince artan bir uğultu var. Uğultu vites boşta ikende devam ediyor. Acaba sıkıntı porya bilyalarından mı kaynaklanıyor? Acil olarak müdahale gerekli mi, bir süre idare edebilir miyim? Son olarak Kayseri'de bildiğiniz usta var mı?

Ön diferansiyel ve ön şaft şüpheliler arasında!

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    29.Kasým.2014
    Nereden
    Fethiye
    Bence Difransiyel bilya sı...

Sony Xperia Z5
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg

Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2014
    Peki acil müdahale gerekiyor mu? Yaşadığım il Niğde hafta içinde Kayseride olacağım illa jeep ustasına mı göstermeliyiz? Yoksa uygun bir zamanda Ankara'ya mı gideyim?

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014

Araçta yükseltme var mı?

Varsa ve şaft bilyalı ise şafttan olabilir.

Aynı sorun bende de var gaza basınca kesilen şekilde ama benim araçta 2" kit var.

Ãœyelik tarihi
    24.Aralýk.2014
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçta yükseltme var mı?

Varsa ve şaft bilyalı ise şafttan olabilir.

Aynı sorun bende de var gaza basınca kesilen şekilde ama benim araçta 2" kit var.
    Benim araç standart donanımlı, sorun aks keçelerini değiştirdim defransiyel yağı kaçagından dolayı ondan sonra başladı.

Sayfa 71 Toplam 88 Sayfadan BirinciBirinci ... 2161697071727381 ... SonuncuSonuncu