Sayfa 74 Toplam 85 Sayfadan BirinciBirinci ... 2464727374757684 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1,461 ile 1,480 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WJ'den olmaaaazzzz

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ZJ'den hic olmaz

Alıntı Eranmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor çalışmıyor test ettim. Bu kalibrasyon olayını yine de yapabilir miyim yoksa motoru değiştirdikten sonra mı yapayım.
    Motorun calismamasi cok karsilasilan bi sorun degil aslinda. Cok pahali bir sey degil. Aldiktan sonra kalibrasyon yapabilirsiniz.

Alıntı ankaralı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende hızlı gittigim zaman bu kapaklar kendi kendine pat pat açıyomu kapatıyomu bilmiyom kafasına göre takılıyolar ısıtmada tek taraf çalışıyo..
    Kalibrasyonu bi yapin bakalim ne olacak.

Üye Eranmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burak Bey,

Siz petekleri temizlediğinizi yazmıştınız. Nette birkaç yerde gördüm gidiş dönüş borularına hortum bağlıyolar siz de öyle mi yaptınız. Ben de bi deneyeceğim de zarar verir miyim diye çekiniyorum.

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Burak Bey,

Siz petekleri temizlediğinizi yazmıştınız. Nette birkaç yerde gördüm gidiş dönüş borularına hortum bağlıyolar siz de öyle mi yaptınız. Ben de bi deneyeceğim de zarar verir miyim diye çekiniyorum.

Burak Bey,

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Burak Bey,

Aynen hocam. Çıkış ve giriş borularına bağladım. Tazyiği çıkış borusundan yani tersten verdim. Yani belli bir tazyik verdik tabi ama çok da yüklenmedik peteği patlatmamak için. Konuyla ilgili başlık açacağım en kısa sürede.

Üye Eranmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arabayı aldığımda Ankara' da servise basit bir bakım yağptırmıştım. Motor yağı ilavesi antifriz vs. Normal servisine de 1500 km var ama içimin rahat etmesi için tüm sanzıman dif. Vs yağlarının değiştirmek ve genel bakım yaptırmak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası nda nereye götürebilirim. Malum arabanın acemisiyim işini hem doğru yapan hem de kazıklamayan bir servis tavsiye edebilir misiniz?

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Arabayı aldığımda Ankara' da servise basit bir bakım yağptırmıştım. Motor yağı ilavesi antifriz vs. Normal servisine de 1500 km var ama içimin rahat etmesi için tüm sanzıman dif. Vs yağlarının değiştirmek ve genel bakım yaptırmak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası nda nereye götürebilirim. Malum arabanın acemisiyim işini hem doğru yapan hem de kazıklamayan bir servis tavsiye edebilir misiniz?
    özelden yazdım

Üye
    merhaba, maxxis 245 75 16 at.ye geçme düşüncem var, sizce bu lastiği alırsam karda yine de kış lastiğine ihtiyacım olur mu?
    http://m.lastikal.com.tr/maxxis-245-...-beyaz-yazili-

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı badem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba, maxxis 245 75 16 at.ye geçme düşüncem var, sizce bu lastiği alırsam karda yine de kış lastiğine ihtiyacım olur mu?
    http://m.lastikal.com.tr/maxxis-245-...-beyaz-yazili-
    Kar Lastiği kar için, yaz lastiği yaz için, mt çamur için vs vs. Ama at lastik hepsinden biraz yapar. iş KENDİ kullanımınıza göre en becerikli at yi seçmek bana sorarsanız.

dumanla gönderdim oldumu?
    Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.

Üye
    Bir de arazi aktarmasına konulacak yağ için hala emin olamadım ve bulamadım, motulun yağı var trh 97 onu bulamadım, mobil 424 de yok sanırım. traktörcüye gidicem olmazsa, bir de yabancı bir sitede lsd diff katkısının yarısın koymaktan bahsetmişler arazi aktarmasına. Soruyorum herkes atf4 koyulacak diyor

Üye degrente - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    4.LEVENT/İSTANBUL
    BF AT ile karda mükemmel sonuç alırsınız. Ben iki sene kullandım 30 cm karda 2 km rampa tırmandım çok iyi idi banamısın demedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üye
    Teşekkürler, sanırım tek takım at lastik ile devam edeceğim o zaman. Arazi aktarması yağı konusunda bilgisi olan?

Alıntı badem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler, sanırım tek takım at lastik ile devam edeceğim o zaman. Arazi aktarması yağı konusunda bilgisi olan?
    Bizim arazi kriterlerini saglayan Petronas Tutela Powergear. Ama sadece yetkili serviste bulunuyordu gecen sene ben degistirdigimde. Siz yine de Petronas bayilerine bi sorun. Belki artik satiyorlardir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fethiye
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim arazi kriterlerini saglayan Petronas Tutela Powergear. Ama sadece yetkili serviste bulunuyordu gecen sene ben degistirdigimde. Siz yine de Petronas bayilerine bi sorun. Belki artik satiyorlardir.

Bende Wj ye Johndeere in arazi şanzıman yağı kullanmıştım uzun araştırmalar sonucunda..

Sony Xperia Z5
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg

Üye ankaralı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ANKARA
    arkadaşlar benim aracın vestenhaus bozulmuş şu yabancı sitede bulamadım yardımcı olacak varmı. araç 2000 model 4.7
    SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....

arkadaşlar benim aracın vestenhaus bozulmuş şu yabancı sitede bulamadım yardımcı olacak varmı. araç 2000 model 4.7
    Sorunu ne hocam?

Sorun ne hocam?

Üye ankaralı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ANKARA
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun ne hocam?

fren bazen tutmuyo uzuyo gibi geçende bi araca arkadan tıkıladım hafiften,frene sert basınca değişik bir ses geliyo...
    SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....

Üye pikniktip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fren bazen tutmuyo uzuyo gibi geçende bi araca arkadan tıkıladım hafiften,frene sert basınca değişik bir ses geliyo...

Eğer janta dokunduğunuzda ısınma düz giderken hafif manasız sağa sola çekmeler oluyorsa kaliper pistonlarındada sıkıntı olabilir.
    arac lifttte iken tekerlekleri elleçevirdiğinizde bazıları daha zor veya ağır dönüyorsa kaliper pistonu buna sebep olabilir.
    Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.

Üye erolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fethiye
    Alıntı pikniktip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer janta dokunduğunuzda ısınma düz giderken hafif manasız sağa sola çekmeler oluyorsa kaliper pistonlarındada sıkıntı olabilir.
    arac lifttte iken tekerlekleri elleçevirdiğinizde bazıları daha zor veya ağır dönüyorsa kaliper pistonu buna sebep olabilir.
    Ahh ne çektik zamanında o pistonlardan

Sony Xperia Z5
    2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
    2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
    2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
    2007 Subaru Forester 2.0 ov
    2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
    2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
    2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
    2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
    1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg

Üye dumah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    petronas tutela powergear4 internette yag satan sitelerin cogunda var. 80 tl diyende var suan 65 de. fiyat karsilastirmasi yapmadan almayin. ama genelde heryerde var.

Alıntı dumah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    petronas tutela powergear4 internette yag satan sitelerin cogunda var. 80 tl diyende var suan 65 de. fiyat karsilastirmasi yapmadan almayin. ama genelde heryerde var.
    Gecen sene yoktu. Demek ki piyasaya girmis. Iyi olmus. Cok zor edinmistim.

Sayfa 74 Toplam 85 Sayfadan BirinciBirinci ... 2464727374757684 ... SonuncuSonuncu