Burak Bey,
Siz petekleri temizlediğinizi yazmıştınız. Nette birkaç yerde gördüm gidiş dönüş borularına hortum bağlıyolar siz de öyle mi yaptınız. Ben de bi deneyeceğim de zarar verir miyim diye çekiniyorum.
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Burak Bey,
Siz petekleri temizlediğinizi yazmıştınız. Nette birkaç yerde gördüm gidiş dönüş borularına hortum bağlıyolar siz de öyle mi yaptınız. Ben de bi deneyeceğim de zarar verir miyim diye çekiniyorum.
Arabayı aldığımda Ankara' da servise basit bir bakım yağptırmıştım. Motor yağı ilavesi antifriz vs. Normal servisine de 1500 km var ama içimin rahat etmesi için tüm sanzıman dif. Vs yağlarının değiştirmek ve genel bakım yaptırmak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası nda nereye götürebilirim. Malum arabanın acemisiyim işini hem doğru yapan hem de kazıklamayan bir servis tavsiye edebilir misiniz?
merhaba, maxxis 245 75 16 at.ye geçme düşüncem var, sizce bu lastiği alırsam karda yine de kış lastiğine ihtiyacım olur mu?
http://m.lastikal.com.tr/maxxis-245-...-beyaz-yazili-
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Bir de arazi aktarmasına konulacak yağ için hala emin olamadım ve bulamadım, motulun yağı var trh 97 onu bulamadım, mobil 424 de yok sanırım. traktörcüye gidicem olmazsa, bir de yabancı bir sitede lsd diff katkısının yarısın koymaktan bahsetmişler arazi aktarmasına. Soruyorum herkes atf4 koyulacak diyor
BF AT ile karda mükemmel sonuç alırsınız. Ben iki sene kullandım 30 cm karda 2 km rampa tırmandım çok iyi idi banamısın demedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler, sanırım tek takım at lastik ile devam edeceğim o zaman. Arazi aktarması yağı konusunda bilgisi olan?
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
arkadaşlar benim aracın vestenhaus bozulmuş şu yabancı sitede bulamadım yardımcı olacak varmı. araç 2000 model 4.7
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
petronas tutela powergear4 internette yag satan sitelerin cogunda var. 80 tl diyende var suan 65 de. fiyat karsilastirmasi yapmadan almayin. ama genelde heryerde var.