Arabayı aldığımda Ankara' da servise basit bir bakım yağptırmıştım. Motor yağı ilavesi antifriz vs. Normal servisine de 1500 km var ama içimin rahat etmesi için tüm sanzıman dif. Vs yağlarının değiştirmek ve genel bakım yaptırmak istiyorum. İstanbul Anadolu Yakası nda nereye götürebilirim. Malum arabanın acemisiyim işini hem doğru yapan hem de kazıklamayan bir servis tavsiye edebilir misiniz?
merhaba, maxxis 245 75 16 at.ye geçme düşüncem var, sizce bu lastiği alırsam karda yine de kış lastiğine ihtiyacım olur mu?
http://m.lastikal.com.tr/maxxis-245-...-beyaz-yazili-
Bir de arazi aktarmasına konulacak yağ için hala emin olamadım ve bulamadım, motulun yağı var trh 97 onu bulamadım, mobil 424 de yok sanırım. traktörcüye gidicem olmazsa, bir de yabancı bir sitede lsd diff katkısının yarısın koymaktan bahsetmişler arazi aktarmasına. Soruyorum herkes atf4 koyulacak diyor
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
BF AT ile karda mükemmel sonuç alırsınız. Ben iki sene kullandım 30 cm karda 2 km rampa tırmandım çok iyi idi banamısın demedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler, sanırım tek takım at lastik ile devam edeceğim o zaman. Arazi aktarması yağı konusunda bilgisi olan?
arkadaşlar benim aracın vestenhaus bozulmuş şu yabancı sitede bulamadım yardımcı olacak varmı. araç 2000 model 4.7
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Eğer janta dokunduğunuzda ısınma düz giderken hafif manasız sağa sola çekmeler oluyorsa kaliper pistonlarındada sıkıntı olabilir.
arac lifttte iken tekerlekleri elleçevirdiğinizde bazıları daha zor veya ağır dönüyorsa kaliper pistonu buna sebep olabilir.
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
petronas tutela powergear4 internette yag satan sitelerin cogunda var. 80 tl diyende var suan 65 de. fiyat karsilastirmasi yapmadan almayin. ama genelde heryerde var.
Bende yeni arac aldim ve yapilabilecek seyleri yaptim. arac 2003 wj 4.7 HO
Sivilar icin bi yerden fiyat almamanizi israrla oneririm.arada farklar oluyor ve cok kullanilan urunler olmadigi icin heralde herkes kafasina gore bi fiyat veriyor. ve hemen hemen telefonda konustugum butun yerlerde ufakta olsa iskonto uygulamakta. burada reklam yapmadigimiz icin ben topladigim yerleri soyluyorum/
Yagcarsisi diye bi site var oradan motul 75/140, tutela powergear4 ve motul multi hf yi aldim.
yamandan lt si 50 tl ye orjinal mopar sanziman sivisini aldim ve diff katkilarini. motor yagi top1 5w40.
yaglara ve markalara karar verirken orjinal mopar seri numarasini girip katilari kendim kontrol ettim. degerler tuttugu ve sacma sapan bi marka olmadigi surece sorun yok populer markalardan istediginizi secebeilirsiniz. assa yukari ayni sonucta . butcenize uygun davranabilirsiniz yani.
alt takim yaglamasi icinde yagcidan kaliteli bir gress yagi.
arkadas nerede yaptirabilirim diye sormus. kullanilan litreler belli. yapan kisinin profesor olmasinada gerek yok. kolayca bi usta yapabilir.
tek onerim aracta kullanilan sivilarin markalarina ve degerlerine kendinizde bakin. hep uydurma seyler koyabilirsiniz bunlara gerek yok diyolar. dinleyip dinlememek sizin elinizde. kitapck ve wjjeepte hersey var.
Dün İstanbul'un bir ucundan eve geldim yaklaşık 80km yol yaptım (1.5-2 saat). Aracı benzinde kullandım eve geldiğimde bagajı vs. boşalttığım için araba yaklaşık 5 dk. rölantide çalıştı ve kendi kendine stop etti. Tekrar marşa bastığımda marş çalıştı ama arabada sanki hiç benzin yokmuş gibi çalışma emaresi bile göstermedi. 1-2 dk sonra marşa bastım ve çalıştı. Bunun sebebi ne olabilir ben benzin pompası mı diye düşünüyorum.