İyi yapmisin eline saglik, resim alim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
İyi yapmisin eline saglik, resim alim?
1-2 yedek, 27. Soket arka sis lambalari. Ben de arkada sis goremedim. Onu soktum abi. Ayni amperdi.
Bu arada cidden arka sisler nerde goremedim ben hic?
Levent abi için özel çekimler.
İç ışıkların ve plakanın led ışık yapılması.
Arabanın gece iç ışıkları yanarken havası ciddi anlamda değişti. Ledlerin beyazlık oranı harika tuttu. Şiddetle tavsiye ederim.
Not: Fotoğrafta çok belli olmuyor.
Konu Maverick tarafından (08.Nisan.2014 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Nefis olmus kardesim eline saglik ben de yapicam yardimini alicam ona gore
maşallah.
güzel duruyor aracın. spacer mi var araçta?
get ile yükseltmeyi 5 cm e kadar yapabilirsin fakat şu andaki esnekliği kaybolacaktır aracın daha ser olur.
istersen bende iki tane ön get var sizindir. benim işime yaramıyor. arka get leride onlara göre yaptırabilirsin polüretandan. benim fikrim sadece ufak sürtmeden sebepse yükseltme isteğin 3 cm yeterli ne çok sert ne yumuşak olur aracın. iki ön iki adet te arka helezon var onları araştırır bakarsın ne eder ne etmez bilemiyorum verebilirim. helezonlar 2'' amortisörleri yok.
hoş buldum muharrem. nasılsın.? görüşmeyeli beş sene kadar olmuştur herhalde? ben ilk günden beri buradaydım da bir ara siteye giremedim bir ara cevap yazamaz durumdaydım. sağ olsun mert kardeşim in yardımlarıyla cevap yazabilir duruma geldim.
Mini bir geze-gen gecesi yaptik Burak kardesimizle, cay kahve ve bol bol sanayi muhabbeti, jeep muhabbeti tabi ki cocuklari da cektik kafenin onune kafadan
Levent Abi ile çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik dün gece. Arabalarımıza baktık. Ben oradan malzeme bırakmaya gittim karşıya. Hasan Abi'ye gidip ondaki get'leri alacaktım ama geç olmuştu işlerim bittiğinde.
Arkadaşlar aşağıdaki ilanlardaki aynalar otomatik katlanır türden mi? Eğer öyle ise gidip alacağım. Satan kişi bilmiyor. Bana acil bilgi verebilir misiniz? Ona göre çıkıp gidip alacağım. Üstlerinde kodları yazıyor oradan anlaşılır mı?
Benim aynalar otomatik katlanmıyor. Ama aracımda bu özellik ve düğmesi var. Zamanında değiştirmişler aynaları.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...60145755/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...60145923/detay
Genelde sahibi bilmiyorum diyorsa o ayna otomatik degildir
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.