Sayfa 80 Toplam 88 Sayfadan BirinciBirinci ... 30707879808182 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1,581 ile 1,600 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Yeni Üye
    2002-2005 wj lerde cd changer üzerinden usb aux ve Bluetooth problemlerine çözüm

https://tr.aliexpress.com/item/DOXIN...608.0.0.AgRsm7

cihazın soketini cd changer girişine takıyorsunuz 12 v gücü sarı kablosunu ana soketteki 2 numaraya giren kabloya bağlayarak alırsanız cihaz teybin kendisi ile açılıp kapanıyor

http://www.wjjeeps.com/radio_systemdiag2.jpg

çakmak yerinede bunu taktım baya kullanışlı oldu (çakmak yok artık tabiki soket oraya tam uyumlu)

http://www.hepsiburada.com/ti-mesh-a...p-BSTMS6061432

cihaz sorunsuz çalışıyor bugün yaptım montajını direkt usb takarak mp3 dinleyebiliyorsunuz. telefonu Bluetooth üzerinden bağlayıp görüşme yapabiliyorsunuz veya müzik dinleyebiliyosunuz aux sorunsuz çalışıyor

direksiyon üzerinden parça değişmiyor fakat kendi kablolu kumandası var kumandasını silecek kolunun altına çift taraflı bant ile yapıştırdım kabloları dışardan hiç görünmüyor,
    mikrofonu dikiz aynasının arkasına yapıştırdım kablosunu gösterge panelinin altından sol kapı direğinden ve tavan döşemesinin altından geçirdim konuşmada problem yok konuşulanlar rahatca anlaşılıyor,
    cihazın kendisini gösterge panelinin altına koydum (gösterge panelinin altındaki plastiği sökünce sağ tarafta baya bi boşluk var plastik tırnaklı çekince cıkıyor teyp yuvasından oraya kablosunu rahatca geçirebiliyosunuz boşluk var)
    tek problem var benim araçta ses 16 üstünde iken göğüsteki sağ taraftaki tweeter dan hafif bir cızırtı geliyor parça aralarında hissediyosunuz sadece ses çalarken cızırtı duyulmuyor bu cızırtıcı sadece cd hanger modunda geliyor radyo ve cd çalarken cızırtı kesinlikle yok
    ses kalitesi cd kadar iyi değil fakat kötüde değil
    umarım faydası olur

Yeni Üye
    arkadaşlar merhaba 2002 model grand cherokee yi bir hafta önce aldım fakat şu koltuk ayarlarını yapmayı beceremedim. yapılan ayarın hafızaya alma işlemi nasıl oluyor. bilgisi olan var mı.şimdiden teşekkürler.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zuhaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba 2002 model grand cherokee yi bir hafta önce aldım fakat şu koltuk ayarlarını yapmayı beceremedim. yapılan ayarın hafızaya alma işlemi nasıl oluyor. bilgisi olan var mı.şimdiden teşekkürler.
    Selamlar Ali Ümit, hayırlı uğurlu olsun aracın...mekanizma çalışıyorsa, arızası yoksa konu basit; pozisyon ayarlandıktan sonra set düğmesine basıyoruz, yanıp sönmeye başlıyor, 2-3 saniye içinde 1 numaralı tuşa basıyoruz👍 başka bir kullanıcı ya da oturuş pozisyonu için de aynı işlemi 2 numaraya yapıyoruz... sağlamasını da şöyle yap; 1 numarayı yaptık diyelim...boz ayarını iyice yatır koltuğu, en arkaya çek vs...sonra 1 tuşuna bas, kendi kendine senin yaptığın ayara geri dönecektir👍

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Üye
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar Ali Ümit, hayırlı uğurlu olsun aracın...mekanizma çalışıyorsa, arızası yoksa konu basit; pozisyon ayarlandıktan sonra set düğmesine basıyoruz, yanıp sönmeye başlıyor, 2-3 saniye içinde 1 numaralı tuşa basıyoruz başka bir kullanıcı ya da oturuş pozisyonu için de aynı işlemi 2 numaraya yapıyoruz... sağlamasını da şöyle yap; 1 numarayı yaptık diyelim...boz ayarını iyice yatır koltuğu, en arkaya çek vs...sonra 1 tuşuna bas, kendi kendine senin yaptığın ayara geri dönecektir

levent bey yardımınız için teşekkürler ,fakat atladığım bir şey var sanırım ayarı yapıyorum.set düğmesine basıyorum onay sesi geliyor.1 tuşuna basıyorum ondada problem yok. fakat ayar benim yaptığım ayar değil daha önce ayarlanmış ayara dönüyor. ilk sahibine ait ayar mı diyeyim aslında ayarın resetlenmesi gerekiyor gibi geliyor bana.

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zuhaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    levent bey yardımınız için teşekkürler ,fakat atladığım bir şey var sanırım ayarı yapıyorum.set düğmesine basıyorum onay sesi geliyor.1 tuşuna basıyorum ondada problem yok. fakat ayar benim yaptığım ayar değil daha önce ayarlanmış ayara dönüyor. ilk sahibine ait ayar mı diyeyim aslında ayarın resetlenmesi gerekiyor gibi geliyor bana.
    Telefonda anlatim uzun olacak buradan 05324568561

Yeni Üye
    merhabalar

2001 grand cherokee için sağ sol katlanabilir ayna arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

yan sanayi almak zorunda kalmak istemiyorum.

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    merhaba, öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanır mısınız?

diğer yandan orijinal ana fiyatları 1500TL civarında geziyor, içini onarmayı deneyin öncelikle

Yeni Üye
    Nereden
    Denizli
    Merhabalar,

Benim wj'nin da bir aynası katlanmıyor. İçine nasıl ulaşabilirim, bu konu da bilgi paylaşımına baktım ama pek bulamadım. X5'ler ile uyumlu olduğunu söylenmişti. İçindeki tırnak için.

- - - Mesaj Birleştirme - - -

Merhabalar,

Benim wj'nin da bir aynası katlanmıyor. İçine nasıl ulaşabilirim, bu konu da bilgi paylaşımına baktım ama pek bulamadım. X5'ler ile uyumlu olduğunu söylenmişti. İçindeki tırnak için.

Üye FuatD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Alıntı andım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Merhabalar,

Merhaba,

Aşağıdaki konuda anlatıldığı gibi sökebilirsiniz farklı olduğunu sanmıyorum.

ZJ' lerde ayna hafızası tamniri

https://r.tapatalk.com/shareLink?sha...9&share_type=t

1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
    2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı andım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Merhabalar,

Maslak oto sanayi de bir yer buldum, bir tanıdık disco 2 nin aynasını orada yaptırmış ve 200TL tutmuş, orada yaptıracağım bende, sol aynam çalışmıyor. daha önce yaptırdım 300TL ye 6 ay geçmeden yine bozuldu

Üye
    Selamlar herkese aranıza yeni katıldım. Bakıyorum ancak bi türlü bulamadım 2002 teybini değiştirmek istiyorum 2.000₺ lerde fiyat var pahalıma geliyor uygun güzel tam olarak çalışacak tavsiye bekliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni Üye
    Nereden
    Denizli
    Merhaba tekrar,

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Daha önce sanayide tırnak lazım demişti bir usta. O zaman arama yapmıştım. Şöyle bir ürün bulmuştum:

http://urun.n11.com/dis-ayna/jeep-gr...seti-P82301857

Aynanın içini açıp parçayı görüp bu ürün hakkında karar vermem gerekecek sanırım.

Bir de öndeki pek sevdiğim sarı park ampullerimden biri patlamış. Onu da değiştirecem. İki kere sökmek istemediğim için ampul hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Küçükçekmece
    Alıntı Keremuyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak oto sanayi de bir yer buldum, bir tanıdık disco 2 nin aynasını orada yaptırmış ve 200TL tutmuş, orada yaptıracağım bende, sol aynam çalışmıyor. daha önce yaptırdım 300TL ye 6 ay geçmeden yine bozuldu
    Kerem bana da yazarmısın orasını özelden kenarda dursun

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Alıntı CEMERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese aranıza yeni katıldım. Bakıyorum ancak bi türlü bulamadım 2002 teybini değiştirmek istiyorum 2.000₺ lerde fiyat var pahalıma geliyor uygun güzel tam olarak çalışacak tavsiye bekliyorum

Mevcut teybiniz bozuldu, aynisinin cikmasini mi istiyorsunuz, yoksa yeni bir ses sistemi mi kurmak istiyorsunuz?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul

celal teybin modeli ne tipi ne niye değişiyorsun 2000 tl neyin fiyatı ?
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevcut teybiniz bozuldu, aynisinin cikmasini mi istiyorsunuz, yoksa yeni bir ses sistemi mi kurmak istiyorsunuz?

Aracı alalı iki hafta oldu ekran arada gidip geliyodu şimdi hiç yok radyo sadece trt fm çekiyodu cd çalmıyo changer çalışıyodu şimdi hiçbiri çalışmıyor. Sağlam bişi istiyorum en azından çalışan. Yerine uygun güzel bişe olursa yerini bozmayacak yeni olabilir. Düğmeleri aktif kullanabileceğim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yeniliğe açığız tabikide

Üye
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celal teybin modeli ne tipi ne niye değişiyorsun 2000 tl neyin fiyatı ?
    Orj. Teyp modeli ne bilmiyorum multimedya olanlara istediler o parayı o kadar vermek istemiyorum yeni alsamda o paralar çok yüksek

Nereden
    İzmir
    Orj. Teyp modeli ne bilmiyorum multimedya olanlara istediler o parayı o kadar vermek istemiyorum yeni alsamda o paralar çok yüksek

Sokup arkasini cekersen ben de 1 tane fazladan olacakti. Uyarsa ayarlariz

Üye
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sokup arkasini cekersen ben de 1 tane fazladan olacakti. Uyarsa ayarlariz

Çok sevinirim nasıl sökülür bilmiyorum ama bi şekilde halleder çekerim size sizde de orj. Mi var şuan takılı yoksa değiştirdinizmi nasıl bişi merak ettim

Nereden
    İzmir
    Çok sevinirim nasıl sökülür bilmiyorum ama bi şekilde halleder çekerim size sizde de orj. Mi var şuan takılı yoksa değiştirdinizmi nasıl bişi merak ettim

Orjinal var, plastik bir spatula ile teybin cercevesini cikartin, sonra teybin sabitlendigi vidalari goreceksiniz 4 adet, onlarida sokup kendinize cektiginizde teyp gelir, kablolarini dikkatlice sokup arkasinin resmini gonderirseniz en azindan bendekiyle ayni mi bakariz

Sayfa 80 Toplam 88 Sayfadan BirinciBirinci ... 30707879808182 ... SonuncuSonuncu