klima sorunu çözüldü.korktugum gibi degilmiş gaz bitikmiş,kontroller yapıldı kaçaga rastlanmadı gaz basıldı şimdi gayet iyi soğutmaya başladı.
klima sorunu çözüldü.korktugum gibi degilmiş gaz bitikmiş,kontroller yapıldı kaçaga rastlanmadı gaz basıldı şimdi gayet iyi soğutmaya başladı.
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
Arkadaşlar benim araçta 2000 4.7 v8 wj fan açmıyor. Karabük te ikamet ediyorum Ankara'da Akgün aydın dan randevu aldım çarşamba gideceğim. Neden olur bu acaba fan açmama olayı. Termik falan dedi safranbolu daki ustam
Yayları değiştireceğim ancak bizim helezon özelliklerini taşıyan hangi marka var? Omix-ada iş görür mü yoksa Moog, Dobinsons, eibach v.s. Fark yaratır mı? Daha önceden değiştiren var mı?
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bende sizin zj yi görünce hatırladım. Bende 200 evlerde oturuyorum. Daha önce iki defa Ankarada Tuna garaja gittim ancak çok da memnun kalmadım. Herkes A&A diyor servis için bi deneyeceğim bakalım. Telefon da bayagi ilgiliydiler
Konu Maverick tarafından (17.Aðustos.2015 Saat 16:03 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
2001 255.000 de. 1.5" ARB helezon amortisor lift kit. Sunroof. Kaza bela yok, 3 parça boya var, koltuk ısıtma yok.
Var mı alan?
IMG_0517ab.jpg
Yükseltme kaç inçti? Ben çok tecrübeli değilim ama 4" de yapılması gerekenlerde şanzımanı aşağıya indirmeyi tavsiye ediyorlar. Önce bi 3 cm kadar atıyorum indirip deneseniz? Şafttan çok mu ses geliyor? Ne zaman yapıyor bu sesi?
Bende 70 km/s den sonra ayağımı gazdan çekince geliyor. Bu aralar çok yoğunum. Rahatladığımda bu yöntemi deneyeceğim.
http://www.ebay.com/itm/Zone-Offroad...9799ff&vxp=mtr
Hazır kitler var böyle. Ama somun ve uzun vida bulursanız o şekilde de yapılabilir.
Ha bir de 2002 modellerden itibaren şaftlar fabrika çıkışlı bi taraftan mafsallı yapılıyor. Çıkma bi şaft bulup öbür tarafına da mafsal yaptırılabilir.
NoobLiftComponentChart2.jpg
Şanzımana giren kafası kırılmak üzereydi. Takur tukur ötmeye başlayınca kırmadan söktük. Benim şaftın da bir tarafı mafsallı ama önemli olan zaten şuan şanzımana denk gelen kafası. Herkes çözüm olarak çift mafsallı yaptırmış. Tamam mantıklı ama 1850 tl para istiyorlar. Ben yaptıran birinden bu konu ile ilgili bilgi almak istiyorum.
Dostum çok sevinirim numarayı alırsam. Açıkçası uğultu benim için çok önemli değil. Sessiz araba sevmem zaten ama araziye çıktığımda da "ha kırıldı ha kırılacak" korkusu yaşamak istemiyorum.
Abi başka forumlarda da yanılmıyorsam senin mesajlarını okudum. 5.2 zj için bostancıdaki meşhur yerde yaptırmıştın sanırım. 1850 tl fiyatı onlardan aldım. O da hatır gönül işi (nasıl hatırsa artık). Dediğin gibi ıronrock şaft var o fiyata. En kötü ihtimal ona yönelicem. ama kafamda rubicon veya vx100 alma planı var o yüzden çokta açılmak istemiyorum. Zaten çok fazla masraf yaptım hatta hala yapıyorum, araba şuan mengerlerde