Benim tavanda sadece sepet 80 kg.Ona ilave 35 kg çadır + Hı-jack (kaç kg ?) + sisler.
Ciddi yük taşıyoruz tavanlarda.
Tüketim 100 TL dizel ile 190 km şehiriçi
Burak sat 4.7 yi al bir 5.9 rahat et
Benim tavanda sadece sepet 80 kg.Ona ilave 35 kg çadır + Hı-jack (kaç kg ?) + sisler.
Ciddi yük taşıyoruz tavanlarda.
Tüketim 100 TL dizel ile 190 km şehiriçi
Burak sat 4.7 yi al bir 5.9 rahat et
Beni arabada gösterge cihazlarının hepsi sonradan takıldı. Dolayısı ile kalibrasyonlarında hata olabilir. Kaç litre yaktığını anlamak için şöyle yaptım. Ağzından görünecek kadar benzini doldurdum. Sonra köprü trafiğinde dur kalk 40 km gittim (Merter - Soyak Yenişehir 2inci köprüden). Tekrar benzini taşacak kadar doldurdum. 5.6 lt yakıt aldı. Bunun anlamı 100 km de 14 lt yakıyor Tiger. Araç çok handikaplı ve ağır olmasına rağmen düşük yakmasını iki elektronik parçaya bağlıyorum. Her ikiside EDGE ürünü biri havayı düzenliyor diğeri % 20 performans artırdığını iddia eden elltronik devre. Bir de tabi benim sağ ayağım var. İki modu var bu ayağın performans ve ekonomi olmak üzere
Birde bu tartışmalarda kuruş konuşmanızı anlamıyorum bu fiyatlar bu kadar oynarken. Temele sormuşlar artışlar seni etkilemiyormu diye. Yooo demiş, ben hep 100 tl lik alıyorum
bencede sadece lt konuşalım. aradan zaman geçipte bakınca rakamlar manasız kalmasın
Burak arkadaşım bu arada o koku mevzusu düzelince umarım yakıt durumuda düzelir.
bu arada flowmasterı ne yaptın aldın mı taktırdın mı?
Bunların hiçbirini gözden kaçırmayacağına inandığımız doğru bir adrese gidiyoruz! neresi kaçıksa, tutmuyorsa, ne yapıp edip bulucaz Benim içime de dert oldu yaa bu iş
Bu geze-gen hepimizin, boşuna kurmadık...herkes elinden geldiğince dostluk,abilik,kardeşlik yapıyor ya birbirine, en güzeli bu işte
Flowmaster 44 tamam. Sesi cok merak ediyorum. Bakalim nasil olacak.
ondeki katelizor cisaydi daha iyi olurdu
zj candir,gerisi
[QUOTE=Han Solo;2336]tercüme edeyim. öndeki katalitik konvertörü kesseydi daha iyi olurdu demek istedi [/QU
aynen oyle
zj candir,gerisi
Güle güle kullan Burak.
Sesi nasıl oldu? Beğendinmi?
Simdi anladim.
Ya Atilla abi, bi fark var tabi, arkadasa geldim. Soylemedim. Calistirinca anladi ama o internette videolarda izledigim gibi tatmin etmedi acikcasi. Biraz keyfim kacti.
Katalitik kesme olayini gordugun uzere arkadaslar soyledi. Simdi oturdum bi kahve iciyorum. Katalitigi kesip kesmemeye karar vericem.
Bana ivedi olarak, yakit konusunda ortalama ne miktar bi artisa sebep olur fikirlerinizi belirtirseniz cok sevinirim.
Bi de ses iyice artinca, polis sesten dolayi cevirip katalitigi gormeyince muayeneyi iptal eder mi? Basina gelen var mi?
yakıt cok farkedecegini sanmiyorum,fakat ses icin kesip egzosu ortada bi yerde bitirmen lazim
zj candir,gerisi
Fazla yaktiran egzos yoktur, sesin buyusune kapilip yaktiran sofor vardir buyuk motorlu ve beygirli araclarda hava filtresi ve egzos ise yarar hatta; efendi kullanimda arac daha rahat nefes aldigi icin daha az gaza basarak isimizi goruruz
Sent from my iPhone using Tapatalk