Evet aynen. tankın ikinci eli olmaz takamazsınız, takarsanız muayenede takılırsınız
GCWJ2001
Evet aynen. tankın ikinci eli olmaz takamazsınız, takarsanız muayenede takılırsınız
GCWJ2001
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Bugün uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda Nv247 transfer case için uygun olan yağın muadilini Johndeere hygard hydrolıc transmission oil de buldum. 2 gün sonnra alacagım..
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Wj lerin 1999 olanlari daha mi az tutuluyor,oyleyse sebepleri nedir
Sanırım quadro-trac olması
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asfalt kullaniminda veya cok hafif off roadda herhangi bir hissedilir sikinti olur mu sizce
Sorun olmaz diye düşünüyorum lakin bende yeni wj sahibiyim. Bana önerilen 2000 model ve uzeriydi sebebi quadrodrive olmasıydı.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
ben 1 seneye yakın 1999 wj kullandımve pazartesi sattım. 2000 ve sonrası tavsiye edilmesinin sebebi lsd kilit olmasıdır. Çok hard offroad yapmayacaksanız farkını bile hissetmezsiniz. Keza çok ağır offroad yapacaksanız lsd bir işe yaramaz.
bulduğunuz bir araç varsa bana gönderin ilanı yorum yapabilirim. çünkü almadan önce yaklaşık 15 20 tane wj ye baktım ve aşağı yukarı hepsnin durumunu biliyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56175635/detay
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Rakamda esnek beyefendi.Yarin gidip bakacagim.Cevabiniz icin tesekkurler
Tavsiye edeceginiz bir arac var mi
Baktim araca onden motora carpmis kaput duzeltilmis iki far tirnaklarindan kirik.60 mph uzerinde geziyor direksiyonda bariz bosluk var.alt takimlarin oralarda yag bol miktarda mevcut..bilya sesine benzer bir ses var ama dif.den degil.sanziman iyi motor basta duman atti sonra kesti..ama beni hic acmadi arac.
Bel alti boya da mevcut
40 lira cok bunun için
GCWJ2001
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...44228602/detay
Bu araci bilen varmi.orjinal jant seti duruyormus
biraz geç gördüm kusura bakmayın.
Diğer araçta bahsettiğiniz problemler bakacağınız wj lerin %95 inde olacaktır, yoksa bile eli kulağındadır. yani alıp yağını suyunu değiştireyim denecek araçlar değil ne yazıkki. Alt takımdaki yağ kaçağını çok dert etmeyin. Genellikle orijinal keçe kullanılmadığı için yağ kaçakları oluyor.
Standart bir wj ye 4x.xxx lı rakamlar bence çok fazla. siz anladığım kadarıyla standart istiyorsunuz. biraz inceleyeyim ilanları bende.
Paylaştığınız mat gri daha önceden de ilandaydı diye hatırlıyorum. Anladığım kadarıyla araç komple boyanmış yani kaplama değil. Ben özellikle yaşı olan araçlarda komple boyalı olmasından yanayım, temiz temiz binilir tabi takla atmadıysa. onun dışında boyaya takılmamanızı öneririm
iyi akşamlar arkadaşlar bugün arabama çarpmışlar. Sol aynanın arka kısmında kırılma olmuş. Sadece bu kapak gibi olan kısmı ayrı satılır mı nereden bulabilirim. Kış lastiği almak istiyorum önereceğiniz marka model var mı? Son olara üzerindeki lastikler 245 65 R17 bunun dışında hangi ebatlarda alabilirim? Saygılar
Sizin lastik 29.5" civari yapiyor. 30" davlumbaza son turda surtuyordu bende. Ama jant offsetliydi. Eger orjinal olan +50 lik jantiniz varsa surtmeyebilir bi ihtinal. 30" ustune standart yukseklikte cikamazsiniz.
arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
sağ sol aynaları sokakta sağolsun birileri eli ile katlamış ve sonuç ikisininde tırnaklar kırık,motorlar çalışıyo ama açma kapama yapmıyor.
bu tırnaklar ayrı satılırmı varsa nerden temin edebilirim biraz baktım bulamadım.
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
http://www.ebay.com/itm/Side-Wing-Mi...BVlb~Y&vxp=mtr
Bu ürün İstanbul'dan satılıyor. Bi iletişim kurun isterseniz.
İşte ben bu yüzden hep dışarda aynaları kapatıyorum. Bi kere başıma geldi ama çok şükür kırılmadı.