İyi sevindim sorunun çözüldüğüne. Ama hani bir tane vardı adamda orjinal far?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi sevindim sorunun çözüldüğüne. Ama hani bir tane vardı adamda orjinal far?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Dun arabayi hatuna verdim. Bizimki 4.7 motorun heyecanina kapilip baya bi gazladi ve o hizla son anda farkettigi kasisten uctuk. Frene basti 50'ye falan dustuk ama Kafalari tavana carptik o derece
Simdi motor ariza isiginin yandigini farkettim. Ama bugun yandi. Acaba ucma ile mi alakali birsey.
Bir de cok ozellikle dikkat ettim, her yagmur yagdiginda Abs isigim yaniyor. Yagmurda abs devre disi kalacaksa ne anladim ben bu abs'den bir sure sonra da bu ariza isigi sonuyor.
Motor arıza ışığı iki gün önce, abs ve park fren P ! ışığı da dün söndü. Yağmurlu hava geçince
Ya arkadaşlar, benim 255 lastik, davlumbazı içeri aldığım halde sonuna kadar direksiyonu çevirince sürtüyor ve ses çıkarıyor.
Bu araba yükseltme maliyetli birşey mi? Biraz araba yükselsin havalı görünsün, biraz da şu sürtme işi düzelsin diye 4-5 cm yükseltsek çok mu tutar?
Anlaşılan virüsü kaptın
kapmış kapmış
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Arıza virüsü mü? Evetse çözüm nedir?
Yükseltme virüsü mü? Evetse kaç kuruş?
2"'e kadar yükselltme için benim bildiğim bir kaç öneri var ya get koyarlar yada amortisör helezonla yaparlar
bence 2"yükseltme kiti diye ara internette fiyatlar hakkında bir fikrin olsun
sonra sitedeki daha bilgili arkadaşlar seni daha sağlıklı yönlendirir diye düşünüyorum.
ha bu arada kuruş'u da unut
Abs isiginin yanmasi , abs sensorune gelen su ile ilgili olabilir. Genelde su gecislerinde yanar bir sure sonra gecer. birkac gun bekle bakalim sonecek mi.
255 WJ nin orjinal lastik boyutu oldunu sanmiyorum. Yanak kac?
rk30sdk cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun ne olduğu konusunda fikri olan var mı? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...59191523/detay
Bir bakalım abi. Helezon ne anlamadım onu da yarın ararım seni konuşuruz.
Aynen sönüyor zaten. Yağmurlu havada yanıyor, Cruise sapıtıyor. Ama hava düzelince geçiyor. Fakat yağmurlu havada ben ABS kullanamayacaksam ne anlamı kaldı ki? Şu an yanmıyor ve ABS çalışıyor. Sorun ne anlamadım.
Lastik 255/65/16. Aynen hocam orjinal değil bu zaten. Orjinali 235/65/17 sanırım. Ama alan kişi niye 16 takmış anlamadım. Kimisi de diyor jantın orjinal.
Onu biliyorum başkanım. Sonuna kadar çevrili uzun süre tutmam ama parktan çıkarken mecbur kalıyorum.
Transparan siyah stop boyasi aldim. Arkalari boyadim.
Alttaki kirmizi reflektor ve sag sol turuncu sinyalleri de boyayacam.
Transparan siyah boya harika birsey. Ama boyarken az basmayacaksiniz. Fazla basacaksiniz ama akma olmamali. Fazla basinca parlak ve puruzsuz oluyor. Ama korkup da spreye az basarsaniz putur putur oluyor.
Arka plaka isiklarini da led isik yaptim. Gece resmini cekerim.
İc isiklari da led yapacam.
Konu Maverick tarafından (05.Nisan.2014 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.
Off manyak iyi gozukuyor masallah bana da yap aynisini
Sent from my iPhone using Tapatalk
burak 2" get ile yükseltme hem ekonomik hem de aracın stabilitesine çok etki etmiyor diye biliyorum...daha evvelki senelerde yaptıranlar oldu ve son derece memnunlardı...deneyebilirsin....kit ise biraz daha masraflı olur ama yayların ve amortisörlerin yenilenmiş olur...böylece sürtmeyi de kesmiş olursun
Yaparız abi. Ayıpsın.
Sipariş derken? Ben direk gidip alıyorum acaba pahalı mı oluyor? İki tane plaka led ampülüne 15 TL verdim Birazdan gidip iç ışıklar için alacam.
Abi şu an için kit beni aşıyor. Ama get ile cesaret edemiyorum birşey olacak arabaya diye.
Eyvallah abim.
Arac ici isiklari led ile degistirirken nasil oldu bilmiyorum teyp, kalorifer isiklari bozuldu yanmiyor. Sigorta falan mi atti acaba? Su an arabadayim. Bi fikir verebilir misiniz?
Sigortalar olabilir, kisa devre yaptirdin biyerlere muhtemelen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen Levent Abi. Elim pisti, yazamadim.
Farkettim ki onlarla beraber plaka ve park isiklari da yanmiyor.
6 numarali Park Lambalari sigortasi yanmis. Arka sis olmadigi icin 27. Soketteki 15 amperlik sigortasini cikardim 6 numaraya taktim.
Bu arada arac ici led isiklarla beyaz beyaz fena oldu.