Sağol abi çok teşekkür ederim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Death Wobble icin imzamdaki Death Wobble dosyasini okuyabilirsiniz. Ya da google'a death wobble dosyasi yazinca benim baslik cikiyor.
Direksiyon amortisoru dw sebebi degildir. Sadece dw yi absorbe eder, yani maskeler&sönümler.
----------
Evic panelin verdigi uyari buyuk ihtimalle surucu kapisi ile kasanin baglandigi yerdeki siyak kaucuk koruk icindeki kablolarin kirilmasindan. Bu cok karsilasilan bi sorun.
O uyari normalde su sekilde cikar, siz seyir halinde memory 1-2 tuslarina basarsaniz yanlislikla arac kullandiginiz icin ayna ve koltugun pozisyon degismesi tehlike teskil edeceginden arac beyni hareket halinde o dugmeleri etkisiz moda getirir. Orda diyor ki; Arac park halinde degil, koltuk hafiza devre disi.
Koruk icindeki kablolardaki kiriklik arac hareket ettikce birbirine deger ve bu tarz hatalara sebep olur.
ZJci bağzı ağbilerimiz araclariyla oynamadiklarindan sorun yasamadiklarindan yogurdum eksi diyemiyorlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
DW dosyasını okudum eline sağlık işime yaradı saol. ama en son çare direksiyon amortisörü sanırım. ben zonguldak'ta oturuyorum. buralarda bunlardan anlaya pek usta yok..
Ön Şaft açısı için ne diyorsunuz arkadaşlar?
ve çıkma ön şaft bulabileceğim hurdacı-parçacı varmı tanıdığınız tavsiyeniz?
On yay ustu kaucuk dediginiz get yani yukseltme takozundan mi bahsediyorsunuz yoksa yay izolatoru mu?
Saft acisi degisken bir konu. Aracta 4" kit varsa muhtemelen double cardan saft var. Arkasi cift onu tek mafsalli yani. Eger halen rzeppa yani bilyali tip ise vay babam vay Bu durumda saft yaptirmaniz gerekecek. Arac yuksek oldugu icin bozulan saft acisi mecburen bu mafsalli sistemle cozuluyor. Aciyi azaltamazsiniz. Aslinda sanzimani indirirerek aciyi azaltirsiniz ama bu da pek tavsiye edilmiyor okudugum yorumlardan.
Merhaba, hoÅŸ geldiniz.
bende de DW sorunu meydana geldi ama benim kit seninkinden farklı.
bende Iron rock 4" var, yükseltme sırasında direksiyon amortisörü OME HD ile değişti, DW oluşmaya başladı, ön takımda DW oluşturabilecek her parça sıfırı ile değiştiği için sorunu da 3-4 gün bulamadık. en sonunda yeni takılan OME HD bozukmuş, garantiden değişti ve bir daha DW oluşmadı.
ama sizin kit daha farklı, önelikle RC nin hangi kiti var, nasıl takılmış, direksiyon amortisörü hala orijinal mi yoksa o da RC mi, ön yay üstüne takılacak olan kauçuk parça neden daha önce takılmamış?
son olarak siz o parçayı takmadan önce DW olmadığına emin misiniz?
ben de bu DW sorununu çözmek için bir çok usta ile görüştüm, öncelikli sebepler;
burçlar
track bar
direksiyon amortisörü
bütün ustalardan aldığım yanıt bu oldu.
şaft sorunu ise ayrı bir konu, ben Iron rock şaft taktırdım sorun çözüldü.
Ustam üzerindeki şaft ın bir tarafı mafsallı diğer tarafı bilyalı. şu an çıkma şaft arıyorum hazırını bozmadan yeni yapayım çift tarafıda mafsallı yapıp deniyeceğim. tabi balans ayarı falan yapılacak belki bi çare olur..
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Yaptım.. Aklıma gelmedi pardon?
Konu mehmetaliuysal tarafından (22.Nisan.2016 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.
Birde arkadaşlar benim aldığım araç bu İstanbuldan bilen gören Tanıyan varmı acaba
12809528_10154099943779683_1708570255909610417_n.jpg12717825_10154095130529683_2383970600940650688_n.jpg12718350_10154064583069683_1862322640444345881_n.jpg
[QUOTE=Maverick;30527]
----------
Evic panelin verdigi uyari buyuk ihtimalle surucu kapisi ile kasanin baglandigi yerdeki siyak kaucuk koruk icindeki kablolarin kirilmasindan. Bu cok karsilasilan bir sorun
Eyvallah, dediğin gibi sanırım sorun çünkü evic panelinin diğer uygulamaları sorunsuz çalışıyor. Artık büyük bir şehre yolum düştüğünde sorunu çözmeye çalışacağım.
Aracımda gaza basınca kesilen ayağımı gazdan çekince artan bir uğultu var. Uğultu vites boşta ikende devam ediyor. Acaba sıkıntı porya bilyalarından mı kaynaklanıyor? Acil olarak müdahale gerekli mi, bir süre idare edebilir miyim? Son olarak Kayseri'de bildiğiniz usta var mı?
Bence Difransiyel bilya sı...
Sony Xperia Z5
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Peki acil müdahale gerekiyor mu? Yaşadığım il Niğde hafta içinde Kayseride olacağım illa jeep ustasına mı göstermeliyiz? Yoksa uygun bir zamanda Ankara'ya mı gideyim?