Arkadaşlar, farlar yanarken sağ arka stop yanmıyor, nedendir acaba? Veya sizde de böyle mi?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ampülün oturduğu sokette sıkıntı vardır.
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Deniz sana 5.9 vereyim ben o 4.7 bana en az 10 yıl gider
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana 2 yıl, sonra söz geri verecem 😂😂😂
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Ne AÄžA ol,
Ne PAÅžA,
Grand Vitaracı ol,
Hayatını YAŞA
Merhaba, uzun bir bekleyişten sonra artık 4.7 wj almak istiyorum ama fiyatlar cok dengesiz görünüyor ilanda 2 arac takıldı gözüme sizin yorumlarınızı almak isterim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...52434615/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...54069191/detay
Ya da önereceğiniz araç var mıdır?
Teknik olarak 2000 ve üstü, motor olarak hararet yapmamış, şanzımanı sorunsuz, mümkünse yükseltilmemiş ve 250 bin altı, kaporta olarak boyalı olabilir ama devrilmemiş, göğüs ve benzer şekilde tamir etmeniz ve parçasını yurtdışından çıkma bulabileceğiniz kozmetik elemanlar çok yıpranmamış (koltukları, kapı içlerini v.s sıfırdan kaplatırsınız), sunroof varsa kabin içi ufak sızıntılar hariç su almamış, çift bölgeli kliması çalışan, yedek anahtarı olan diye kısa kısa başlayayım, devamı gelir......
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Yaklaşık 1yıldır bu tür önerileri okuyorum zaten ama problem o temizlikteki aracı bulmak.
2 araç sahibiyle de görüşeceğim bakalım ne çıkacak bahtımıza.
Daha önce okuduysanız ve aracın neresine bakacağınızı biliyorsanız bizlerden ne öğrenmek istediniz? Fiyatları mı sadece? WJ ve ZJ sahibi olarak bu tür araçlarda tecrübem, belli bir fiyat yoktur, sahibinin ne kadar satmak, sahip olmak isteyenin de ne kadar almak istediğine göre fiyat değişir.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Sadece ilandaki aracları bilen var mı veya bu araclar hakkında yorumunuz ne olur demek istemiştim.
merhaba,
2004 model olan geçen Aralık ayından beri satılık, ben o zaman da konşmuştum, bir sıkıntısı yoktu ve bakımları yapılıyor zamanında demişti. bu aracın en büyük sorunu modelinden dolayı vergisi, 3150 TL.
diğer araç için bir yorum yapamayacağım, km orijinal ise bakılabilir, iyi bir ekspertiz sonrası ne olduğu anlaşılır.
Ben 2 araç sahibiyle de görüştüm. 2004 olanda 1 çamurluk değişmiş çamurluk ve tamponlarda boya var dediler. Diğerinde de sadece boya var km. orijinal diyorlar bakalım servis kontrolü yaptırıp son fiyatlara göre hareket edeceğim. Zira bütçem sıkıntılı.
arkadaşlar 4.7 marş dinoması almıyo alttan egilip kafasına bi iki vurunca marş basıyo varmıdır bilğisi olan neden yapar..
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
Merhaba,
sonunda ben de 190 binde 2001 wj ile sonunda aranıza katıldım. Arabayı geçen hafta Ankara'dan almıştım bakım vs. birkaç eksiğini orada HMC garajda yaptırdım. Hafta sonu da İstanbul a getirdim. Yapılacak bazı eksiklikleri var inşallah sizin yardımlarınızla onları da halledeceğim.