40 dolar civarı led ampuller var kısalar icin yurtdışı.
dumanla gönderdim oldumu?
40 dolar civarı led ampuller var kısalar icin yurtdışı.
dumanla gönderdim oldumu?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
eyvallah, bir ara verdiğin koda göre arayacağım.
USA dan ön far ve arka stop getirteceğim, yanında bunu da isterim olmazsa
Mrb aracım wj 2004 2.7 crd İlginç bir durum var yol bilgisayarında ortalama yakıt tüketimini resetlediğim zaman değer 0.00 yerine 99.9 oluyor kullandıkça ortalama yakıt seviyelrini gösteriyor hiç başına böyle birşey gelen varmı ve çözüm varmı birde sağ ayna hafıza düğmesine basınca hafızada kayıtlı yerine gelmiyor fakat ayna ayarı manuel olarak çalışıyor
beyler, benim ön fren diskleri değişim vakti geldi sanırım
ne marka önerirsiniz ve son zamanlar seramik bala görüyorum, bunları tavsiye eder misiniz?
1,5 ay civarı beklersem USA dan getirtme şansım da olur ama buradaki ile fark 100-150 TL olacaksa beklemem tabi
brembo biraz pahalı olmaz mı? yarın bakim bir fiyatlara
beyler yok mu son zamanlarda değişim yapan ve marka tavsiyesi verebilecek olan? özellikle de seramik balata hakkında?
EBC, Brembo, Wagner,Akebono, Ferodo, Raybestos, Hawk, TRW kalite siralamasiyla, cevrenizde bulabileceginiz ve cebinize gore degerlendirerek guvenle alabilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
bilgilendirme için teşekkürler, araştırmaya başlıyorum.
http://www.otosupermarket.com/Jeep-G...PR-108992.html
http://www.otosupermarket.com/Jeep-G...,PR-46102.html
bu ürünleri buldum ne dersiniz? başka satıcılar da var fakat en uygun fiyat burada.
fiyatlar da fena gelmedi, uygun gibi duruyor brembo ya göre
Balatalar ucuz. Daha ucuz bulabilir misiniz bilmiyorum. Brembo kalite olarak iyi ancak denemedim
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. Forum kullanımına ilişkin hatam oluyorsa şimdiden özür diliyorum. 99 Quadra drive WJ ile başladım. Araç motor soğuk iken çaiıştığında 15-20 saniye kadar çır çır diye sesli çalışıyor, sonra kesiyor normale dönüyor. Aracı aldığım şahsın ustasına ulaşıp sordum. Yaklaşık 3 yıldır aynı sesin olduğunu, şimdiye kadar bir sorun çıkarmadığını, sesin artması ya da uzun sürmesi halinde göstermemi, çok önemli bişey olduğunu sanmadığını söyledi. .sizce ne yapmalıyım? Selamlar mübarek kandiller.
Anlatımınıza göre V kayışı sesine benziyor.
Elinizdeki akıllı telefon ile çekip paylaşsanız?
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Arabayı 15 gündür kullanmıyordum dün baktım kumandadan kilit bile açılmıyor daha önce de bir kaç sefer takviye ile çalıştırmak zorunda kalmıştım. Akü zaten eski kaçak vs. Var mı diye baktırıp değiştireceğim ama yazılanlardan okuduğum kadarıyla güç tamamen kesilirse yazılımsal problemler oluyormuş. Şimdi zaten akü bitti güç kesildi deyip direk değiştireyimmi aküyü yoksa takviye kablosuyla falan by-pass ederek mi değiştirelim. Bilgi verirseniz sevinirim.
Bugün değiştirdim aküyü takviye kablosuyla by-pass yaptık ne olur ne olmaz diye. Alt kısa kenarını 3-4mm tıraşlayarak 80A sığdırdık.
Merhaba,
Farları açtığımda aracımın klima ışıklandırmaları çalışmıyor. Teyp ışıkları(hem cd çalar, hem kaset çalar), her iki koltuk ısıtma ve klima fan hızını ayarlayan butonlar çalışıyor; fakat çift bölme derece ayar butonları, AC butonu ve havalandırmaya yön veren butonun ışıklandırmaları çalışmıyor. Bu klima ışıklandırmalarının ayrı bir sigortası mı var yoksa klima panelinin arkasındaki ampüller mi patlak? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim.
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Araç wj 2.7