bilgi için teşekkürler Mert başkan
geçen hafta sonu kapıları sökmüştüm içi izelasyonlarını değiştirmek için keşke onuda sökseydim
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
ArkadaÅŸlar merhaba
Bugün böyle bir hata aldım
Bununla ilgili bilgisi olan var mı teşekkürler
Lenovo Z90a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
P0700: Check Transmission DTC's (This code indicates that the EATX (Transmission controller) has an active fault and has illuminated the MIL via a BUS message. The specific fault must be acquired from the EATX via a DRBIII tool. (Input or Output Speed Sensor failures often cause this code and are a common failure part on WJ Grand Cherokees).)
1997 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 2" Lift and BF KO2 30,5"
2014 Jeep Compass MK 2.0 Limited
fuat abi bilgi için teşekkürler
bu şanzıman speed sensörlerden sipariş vermeyi düşünüyordum
ikisinide yenileyim o zaman
bu arızayı alan başka arkadaş oldumu acaba
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
fuat abi merhaba
arıza kendiliğinden gitti ilk önce sanzıman filtre ve yağını değiştirmeyi düşünüyorum
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. KKTCdeyim şuan ve genel olarak burada arızaların çözümü olarak parça değişimi görülüyor. O nedenle hazırlıklı olmak adına böyle basit birşeyi dahi sormak durumunda kaldım ve düşündüğüm gibi ilk usta komprasörde sıkıntı var dedi. Ama gaz bitmiş.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok küçük anlık durumlarda da arıza ışığı yanabiliyor bizim araçlarda, sonra aynı arızanın devamını algılamayınca da sönüyor. parça değiştirmeden önce araç tepkilerini dinlemek arıza kodunun sık sık alınmasını beklemek daha sağlıklı olur. Değişim zamanı gelmediyse, yağda partikül, koku yoksa değiştirmeye gerek yok bence.
fuat abi günaydın
şanzıman yağının ne zaman değiştiği konusunda bir bilgim yok aldığım adam kotrol ettirdiğini söyledi eklememi yaptı yoksa filtre ve yağ değiştirdimi bilmiyorum
yağ gözüme normal gibi geldi kırmızı renkte koku fark etmedim
nasıl bir kontrol yapabilirim
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Kontrolü yapmışsın zaten kırmızı renkte içinde partikül ve koku yoksa yağ iyi demektir ama filtrenin değişmemiş olma ihtimali yüksek, bizim araçların parçaları heryerde bulunmadığı için maalesef kullanıcı da yanında götürmezse yağı koyup kapatırlar, içim rahat olsun diyorsan yağ ve filtre değiştirebilirsin.
fuat abi
bir sorum daha olacak diferansiyel yağlarınıda değiştirmek istiyorum
75w 140 pek bulamıyorum
bir arkadaşın elinde lukoil 85w 140 yağ varmış 20 'lik teneke uygun fiyata verecek katkı ile birlikte kullansam işimi görürmü
sürekli sana soruyorum malum başka arkadaşlarda yazmıyor
teşekkürler
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Aşağıdaki linktekini alabilirsin, arkaya katkıya gerek yok bunu kullanırsan. Toplam 3 lt. Yeter, 1,4 öne 1,6 arkaya gider yaklaşık.
85w-140 da olur muhtemelen ama emin deÄŸilim en iyisi kitaba uymak.
http://urun.n11.com/sanziman-yagi/sa...1-l-P148878760
bugüne kadar hep direksiyon hidroliği olarak orjinal mopar veya motul multi hf kullandım. lakin şu an şöyle bir sorunum var, direksiyon yağ kutusundan çıkan hortumun, aşağı inen hidrolik (siyah) kısmı yağ kaçırıyor. ve direksiyonu tam sağ/sol çevirdiğimde bir tık geri veriyor ve ses çıkıyor.(kötü cızırtılı bir ses değil)
araç komple revizyona uğrarken direksiyon kutusunu da değiştirmiştim sorun oradan kaynaklı değil.
sizce sorun sadece hortumdan mı, öyleyse nereden temin edebilirim?
Wj için nv 247 transfer case yağı olarak ne kullanabilirim arkadaşlar
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Deri tamiri konusunda uzman yerlerle görüşmenizi tavsiye ederim. Herhangi bir değişim olmadan tamir edilebilir sanırım. Yırtık, delik, aşınma vb. durumlarda kullanılan deri tamir kitleri var. Youtube'de yabancı kullanıcılara ait deri tamir videoları mevcut.
Wj 2" yükseltme için yayların altına konulan parçaların teknik çizimleri elinde olan var mı
1999 JEEP GC WJ 4.7 V8
Petronas Powergear 4 kullanmalisiniz. Ms10216 kriterini bu sagliyor. Ben 2 sene once bu yagi yetkili servisten bi tanidik araci ile edinmistim. Piyasada yoktu. Belki artik vardir.
https://www.pli-petronas.com/uk/prod...on-powergear-4
Hocam bu diferansiyel yagi.
https://www.motul.com/tr/tr/products...etition-75w140
Ben 2 sene once bunu kullandim. Ancak su an diferansiyelden taka tak ses geliyor donuslerde. Ayrica arazi vitesine alinca duz giderken de bu ses geliyor. Yanlis mi oldu bu yag bilmiyorum ama sonucta 75w/140 degerlerinde.
Konu Maverick tarafından (28.Aðustos.2017 Saat 17:02 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.