sol ve sağ aynaya iki ayrı ilan vermiş
fakat iki ilandada üretim kod no vız vızlarını sadece sol aynanın
görüntüsünü kullanmış bence aynaları takıp denersin çalışıyorsa alırsın
sol ve sağ aynaya iki ayrı ilan vermiş
fakat iki ilandada üretim kod no vız vızlarını sadece sol aynanın
görüntüsünü kullanmış bence aynaları takıp denersin çalışıyorsa alırsın
Tamam, oraya gidip denerim simdi. Fiyat iyi mi sizce eger katlanir ayna ise? İkisine 350 diyecem.
Kabul ederse benim aynalari veririm fiyatan duser belki, ya da yan basamaklarin var onlari veririm.
Eliyle kapatmayi denese adam? Motorlu oldugu icin kapanmaz herhalde? O sekilde de anlasilir ne oldugu?
Motorlular ellede kapanıyor ama önermiyolar
tapatalk kullanılarak ortalık bi yerden üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Ya eksik gedik kalmasin diyorum arabada Otomatik katlanma guzel sey, hep ozenmisimdir
iste git aynaların ikisininde bağla arabaya çalışıyorsa al
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Adam elle kapanmiyor dedi. Bana uzak orasi biraz ama mecbur gidecem.
Eger otomatik kapaniyorsa 400 TL iki ayna iyi fiyat sanirim?
Burak bu aynaların aynı zamanda kendi içinde ısıtmalı, ısıtmasız, kararan, kararmayan, katlanan, katlanmayan gibi özellikli olanları da mevcut. Demek istediğim katlanan ayna ararken senin aynanda olan ve çalışan farklı özelliklerden de feragat etme.
Ben olsam katlananla uğraşmazdım. Veledin biri ters yöne iter herhangi bir şeye kızıp, al başına derdi. Karşıdan gelen kamyonun dokunacağı tutar, içindeki mekanizma kırılır.. Aslında yeni ayna gerekir, dünyanın parasıdır.. Çıkma motor bulunursa halledilir, başıma geldi, 1000 tl yerine 100 tl ile kurtuldum...
Dediğim gibi, ben olsam arabanın orijinalliğini hiç bozmazdım..
Orjinalinde zaten katlanir ayna varmis. Dugmesi var. Yan aynalar kirilmis ikisi de, kapanmayan takmislar
yuhhh yaklaşık 100 km de 28 lt civarı lpg tüketiyor
artık bunun peşine düş bence
Çok dur kalk trafik 133 KM'nin en fazla %30 kısmıdır.
30 TL 38 KM.
Kopru trafigi de var icinde. Ama cok degil.
Arabayi tedavulden kaldiricam.
Hep aynı yerden mi alıyorsun gazı ?
Degisiyor aldigim yerler ama hep ayni tuketim degerleri :/