Adam gibi bir lpgciye gitmen gerekiyor o zaman başka çare yohtur
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Adam gibi bir lpgciye gitmen gerekiyor o zaman başka çare yohtur
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Arkadaşlar, koltuk motorlarından bir tanesinde arıza var. Benim koltuğumun tam kalça kısmını aşağı yukarı oynatan özelliği çalışmıyor. Ki en önemli kısmı, arabaya hakim olamıyorum, benimki aşağıda kalmış. Alt tarafa baktım, motordan ses geliyor titriyor ama hareket yok. Ne önerirsiniz? Kim bakar buna?
Bir de ufak tefek taş izleri için rötüş boya yapacağım. İnce fırça ile boyayı dokundursam yeterli olur herhalde? Kabarık falan durmaz değil mi?
Levent Abi ile görüştük. Bu yakında gidiyorum abi.
Kabarık durmaz ama çizik hattın siyahlamış hali olur en azından çizik milletin gözüne girmezvben siyah fayans derz kalemiyle yaptım
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Yok abi oyle bel alti boyaya gerek yok. Genel boya iyi durumda zaten. Kucuk tas izleri. Aldim boyayi zaten. Px8 siyah. Deneme yaptim. Gayet iyi oluyor. En azindan o beyazliklar gozune carpmiyor.
Su an benim icin onemli olan koltuk motorunun kalca kismi. Sanirim disli siyirmis. Tamiri oluyor mu bunun? Kim bakar? Elektrikci mi?
Ayarlı pedalların dişlisi sıyırmıştı, servis bir yerde yeni dişli yaptırdı tornada...
Maslak Otogaz Sinan Usta'ya gittim. Ergun Abi'nin arkadasi. Kendisi Atikerci. Zavoli'den arkadasini da cagirdi. Şansıma Benden onceki sahibinde arabamin motoru yapilinca LPG'yi tekrardan takan da Sinan Usta imis. Sagolsun cok ilgilendi Baktilar. Hicbir sorun yok. Aksine degerler on numara cikiyor.
Bi tek bi kac kablo yanlis takilmis, o da sadece benzinden lpg'ye geciste sarsinti yaparmis. Onu duzelttiler.
Arabanin sogukken zor calistigini soyledim. Yesil renkli birseyler siktilar biryerlere.
Ama 100 TL-133KM cok dediler.
Onerileri su oldu, lpg fulleyip, 40 km kadar gezip, ayni pompadan tekrar fullemek. O sekilde hesaplamak. Oncelikle benim olcumlerim dogru mu ona bakicaz. Benim 100 tl gaz alip bitene kadar kullanma yontemim olcumde yanlis olabilirmis. Ama burda siz 100 TL ile sehirici 190 km yaparken beni eksik 60 km hesaplama gibi bir hata yapmam bence cok dusuk bir ihtimal.
Neyse, eger olcumum dogru cikarsa yani arac fazla yakiyorsa bunu benzinle deneyecez. Cunku lpg de sorun olmayip benzinde sorun varsa otomatikmen lpg de cok yakarmis.
Oksijen sensoru arizali olabilir dediler ama oyle olsa ariza isigi yanar.
Anlayacaginiz canım sıkıldı bayagi.
Aksam fulleyip caddede turlayacam bakalim. Sonuc yazarim
Abi cok tesekkurler. Telde konustugumuz uzere, bigun sana gelip yolcu tarafi dislilerini benim tarafla degisiriz.
İbrahim Abi de oyle dedi. Yeni disli yapiliyormus. Ama biz sag taraf sol taraf dislileri degisicez. Yolcu tarafi cok onemli degil.
Ya abiler, birşey soracağım.
Benim aracın orjinal lastik-jant 235/65/17, şu anki ise 255/65/16. Arada sadece 1 mm fark var. Yani fark yok gibi.
Bu kilometre sayaç şaşma olayında, komple lastik dahil çap mı önemli, yoksa jant çapı mı? Komple çap önemli ise, KM sayacımda fark olmaz. Ama janttan ölçüyorsa fark olur.
Stoplarin boyasini arttirip parlak siyah hale getirdim. Kullandığım boya Presto Şeffaf Siyah Stop boyası. Bu iş için bu markayı çok öneriyorlar.
Boyayı odamda yaptım dışarda rüzgar olduğu için. Odaya girilmiyor şu an
Stoplar çok güzel oldu ama biraz kılcal tozlar yapıştı maalesef.
Bu mevzu muayenede sıkıntı çıkarmaz inşallah.
Konu Maverick tarafından (18.Nisan.2014 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.
Ha bide sinyal verince, frene basınca falan milletin haberi olacak mı acaba
Ahanda boyle sokuluyor :@@@@@@
Meyve soyar gibi far soyuyorum.
Birazdan duvara firlaticam. Bi tanesindeki hatayi duzeltip derken rezil ettim. Sentetik tiner cikarmiyor. Yarin selulozik alip deneyecem.
Baska onerisi olan?
Ya nasil sokecez bunu? Ellerim parcalandi. Sentetik cikarmiyor. Selulozik ise yarar mi?
Yat uyu. Sabaha kendi çıkar gider (bilmiyorum ama selülozik denersin sabaha)