Bizde satmak yok, hele ZJ icin hic yok, hele hele WJ forumunda Z bilmem ne demek aslaaaa)))) km de 48 kurus falan hakikaten kiskanilacak degerler sehir ici. Bilmedigimiz birsey var ama
Konu GC2013 tarafından (08.Mayýs.2014 Saat 15:57 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
arabanın teknik verileri alttaki linkte var
buradanda kontrol edilebilir. karma tüketime bakarak ve %15-20 daha fazla gaz tüketimi hesaplanarak
yaklaşık 100km de 18 lt lpg ortalama değer yakalamak mümkün. KAAT üstünde
http://www.ultimatespecs.com/car-spe...29-47i-V8.html
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Dinc Abi, %10 ekleniyor abi. Net. Ben hesaplamistim bilgisayarla.
Can, WJ satmak WJargonumuza tersss harika degerler yakalamissin.
Mustafa, tamamdir, sana da haber verecegim sorunu cozersem.
Kurban olun hepiniz ZJ lere Asla efsane olamayacaksiniz bizim gibi
Sent from my iPhone using Tapatalk
5 sene sonra arabalariniz yavas yavas eskiyip de temiz ZJ bulamadiginizda Z->J donusumleriniz baslayinca gorecem ben sizi
Ergun Abi, oksijen cadiri ne olaki?
Baskanim, efsaneler de bir gun olur.
Levent Abi, 20 litreye ben raziyim ki. 29 litre benim hatirlatirim. Tamam tamam Forza ZJ !
AKLIMDA KALACAÄžINA MÄ°DEMDE KALSIN
Bu iş örümcek adam süpermeni dövermi dövemezmiye doğru gidiyor. Allah selamet versin
tapatalk kullanılarak üfürüldü
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Al iÅŸte buyur
tapatalk kullanılarak üfürüldü
senin için hesapladım düğmesiz. lpg bitti. 45 litre alıp doldurmuştum depoyu 160 km dayandı ve bitti.yani 100 km de 28 litre. tamamı şehiriçi diyebilirim zevkli kullanım kırmızı ışıklarda aragazlı falan senin gibi eziyetli dede gibi değil...
Vay, maşallah mert nazar değmesin,yakıtın çok güzel ,aman kurcalama.