Sayfa 19 Toplam 88 Sayfadan BirinciBirinci ... 917181920212969 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 361 ile 380 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Biz WJ leri camura hazirlamaya baslayinca havalari sonecek ondan korkuyorlar

Ergun abi daha oksijen lazim mi, ucaktan cikarken alayim?

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz WJ leri camura hazirlamaya baslayinca havalari sonecek ondan korkuyorlar

Ergun abi daha oksijen lazim mi, ucaktan cikarken alayim?
    WJ ve çamur? hazırlamak falan...olmaz Serkancım mal belli,kasası,kabiliyeti belli uyma sen bizim Bekara

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı 27istanbul27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay, maşallah mert nazar değmesin,yakıtın çok güzel ,aman kurcalama.

28 litre durmuş abim neresi güzel... adamı çıldırtır...allahtan haftasonu kullanıyorum..
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ergun Abi, oksijen cadiri ne olaki?
    bu güne kadar Hilton'un kapalı otoparkında uyumuş, bende de kapalı otoparkta özel oksijen çadırında yatıyor...

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Maverick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Levent Abi, 20 litreye ben raziyim !
    Şehir içinde Benzin ile ( LPG yok ) 17,5 lt. yakıyorum, acaba razı mı olsam yoksa birşeyler yapmalımıyım....

Üye Monachus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Şehir içi değil, dışı değil ama bol yokuşlu yolda 12-13 litre dizel, tamamen dur-kalk trafiğinde 15-16 litre dizel.. Bu değerler biraz artmış hali... 12-13 olan değer kışın ( kış lastikleriyle ) 11 litre civarındaydı... Araba 2300 kg., motor 3 litre..
    MAF sensörü taktırıp deneyeceğim, düşerse kesin değişim....

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin için hesapladım düğmesiz. lpg bitti. 45 litre alıp doldurmuştum depoyu 160 km dayandı ve bitti.yani 100 km de 28 litre. tamamı şehiriçi diyebilirim zevkli kullanım kırmızı ışıklarda aragazlı falan senin gibi eziyetli dede gibi değil...
    Abi, senin araç 5.2, hayvan gibi lastik ve yükseltme var, deli gibi gazlıyorsun ve yine bana göre iyi.

Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu güne kadar Hilton'un kapalı otoparkında uyumuş, bende de kapalı otoparkta özel oksijen çadırında yatıyor...
    Vaay, iyi sistemmiÅŸ.

Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir içinde Benzin ile ( LPG yok ) 17,5 lt. yakıyorum, acaba razı mı olsam yoksa birşeyler yapmalımıyım....
    Abi senin arabada da deli gibi lastik ve yükseltme var. 17,5x1,10=19,25 Litre gaz yapar. Bence çok iyi değer.

Alıntı Monachus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şehir içi değil, dışı değil ama bol yokuşlu yolda 12-13 litre dizel, tamamen dur-kalk trafiğinde 15-16 litre dizel.. Bu değerler biraz artmış hali... 12-13 olan değer kışın ( kış lastikleriyle ) 11 litre civarındaydı... Araba 2300 kg., motor 3 litre..
    MAF sensörü taktırıp deneyeceğim, düşerse kesin değişim....
    Normalde MAF sensörü yok mu ki araçta?

Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Normalde MAF sensörü yok mu ki araçta?[/QUOTE]

Hava filtresinin ucundaki sensör MAF sensörü değil mi ? Tamiri mümkün olmayan, fiziken bile ulaşılamayan bir yerde, giren hava miktarını ölçen sensör işte.. Var tabii ki ama yakıt için önemli bir sensördür, bakalım benimki düzgün çalışıyor mu?

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Normalde MAF sensörü yok mu ki araçta?
    Hava filtresinin ucundaki sensör MAF sensörü değil mi ? Tamiri mümkün olmayan, fiziken bile ulaşılamayan bir yerde, giren hava miktarını ölçen sensör işte.. Var tabii ki ama yakıt için önemli bir sensördür, bakalım benimki düzgün çalışıyor mu?[/QUOTE]

Hah şimdi oldu, ben "Bende yok, yeni alacam." dedin sandım hocam. Onu galiba temizliyorlar. Ergün Abi yazmıştı. Çok hassas bir temizlik gerektiriyor. İllaki değişmesine gerek olmayabilir.

Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Daha önce bir kez temizlettirdim fakat ben elektroniğe fazla güvenmem; arabalarımızda elektronik, elektroniği denetliyor, ne kadar güvenebilirim ki.. Önce düzgün çalıştığından emin oldukları yeni bir sensörü takacaklar, ben 100-200 km. yapacağım, eğer ki aynı yolda ben daha sonra eski sensör ile daha fazla bir yakıt sarfiyatı görürsem değiştirme yoluna gideceğim...

Ãœyelik tarihi
    06.Mart.2014
    Daha önce bir kez temizlettirdim fakat ben elektroniğe fazla güvenmem; arabalarımızda elektronik, elektroniği denetliyor, ne kadar güvenebilirim ki.. Önce düzgün çalıştığından emin oldukları yeni bir sensörü takacaklar, ben 100-200 km. yapacağım, eğer ki aynı yolda ben daha sonra eski sensör ile daha fazla bir yakıt sarfiyatı görürsem değiştirme yoluna gideceğim...
    Tamamdır hocam. Haberlerinizi bekliyorum o zaman. Bana da yol gösterebilir.

Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Haber veririm ancak en erken gelecek Cumartesi olur ki o da düşük ihtimal... Ondan sonraki haftasonu ya da en geç olarak bugünden itibaren 3.hafta içerisinde deneyebilirim gibi duruyor...

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Ruhun mu sıkılıyor olum senin nefis ses var arabanda bana anlatma bari! memnun değilsen ver bana, hemen alırım benimkine aktarırım

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    ne sorunlu araçlar şu wj ler...yakında düğmesizden egsoz çapı küçüklüğü sebebiyle çapsıza dönecek lakabın dikkatli ol

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    bir de ses istiyorsan ZJ alacaksın birader 4.7 motordan ses mi çıkar yeni teknoloji o çakma V8

Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de ses istiyorsan ZJ alacaksın birader 4.7 motordan ses mi çıkar yeni teknoloji o çakma V8
    Hay canini yiyim senin ne guzel dedin onu helal baskan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    14.Mayýs.2014
    Merhabalar aranıza yeni katıldım. Eğer sorumun cevabını alabilirsem haftasonu ben de bir grand cherokee satın alacağım. 2002 2.7 mercedes motorlu olanlar common railmidir ? Bunlarda sorunsuz biodizel kullanılır mı ? Daha önce kullanan oldu mu ? Lütfen biri cevap yazsın. Tavsiye edermisiniz ? 2000 model 3100 motorlular çok mu kötü ?

Üye Kanuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°STANBUL
    Alıntı 33king33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar aranıza yeni katıldım. Eğer sorumun cevabını alabilirsem haftasonu ben de bir grand cherokee satın alacağım. 2002 2.7 mercedes motorlu olanlar common railmidir ? Bunlarda sorunsuz biodizel kullanılır mı ? Daha önce kullanan oldu mu ? Lütfen biri cevap yazsın. Tavsiye edermisiniz ? 2000 model 3100 motorlular çok mu kötü ?
    2,7 crd adı üstünde Common Rail Diesel bir motordur...biodizel kullanılabilir mi bilemem ama güzel motorlardır....ben de 2-3 ay evvel pajero ile 2,7 crd arasında kaldım ama 3,2 dizel pajeroyu tercih ettim (römork çekecek kuvveti daha fazla olduğundan)...3,1 İtalyan motordan da durabildiğiniz kadar uzak durun....bence jeep'in yüzkarası bir motordur

Yeni Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    14.Mayýs.2014

common

hocam peki common rail olmayan hangi jipi biliyorsnunuz ? modeli aslında düşük common rail değildir diye düşünüyorudum ama ? nasıl anlarım common rail mi değil mi ? wolsvagen gibi yanına simge mi olur tdi pdi falan diye ?

Sayfa 19 Toplam 88 Sayfadan BirinciBirinci ... 917181920212969 ... SonuncuSonuncu