Jeep Grand Cherokee WJ kullanıcıları genel paylaşımlarını (soru-görüş-öneri) buradan yapabilirler.
Jeep Grand Cherokee WJ kullanıcıları genel paylaşımlarını (soru-görüş-öneri) buradan yapabilirler.
Hemen soruyorum;
Kaloriferim çalışmıyor. Yolcu tarafında ayak ucunda bir kutu var. Soketli bir kablo takılıyor. Orada temassızlık var. Oynatarak çalıştırıyordum. Artık oynatırken kıvılcım atıyor Ne yapabiliriz. Donuyoruz arabada.
Not: Fan kutusu değil. Yaklaşık 20 cm siyah bir kutu.
Aynen. Ama ben onu şöyle yapmıştım, akü kutup başını çıkararak değil de, sigorta kutusundan bi sigortayı çıkararak. wjjeeps'de anlatıyor.
http://www.wjjeeps.com/climate.htm
Calibrating AZC door actuators
Başlığında anlatılanları bir dener misiniz?
Ya bu benim abs ışığı yine yandı. Nedense hep yağmurlu havada yanıyor. Onunla beraber P ve ! işareti de yanıyor.
Geçen ay yandığında cihazla söndürmüştük. Bir daha yanmamıştı. Devreye giriyordu araba kayınca çalışıyordu. Dün yine yandı. Sönmedi ama. Ve bi arada hız göstergem de hareket etmedi. Kadrandaki ok oynamadı yerinden yani. Sonra düzeldi o.
Burak sana söylemiştim kalorifer kutusunu yaptıralım diye gelmedin,benimki de aynıydı ısınmadan dolayı kablo soket erimesi gel elektrikçi , arkadaşa yaptıralım,birdaha unutursun.
selamlar
wj lerin ısıtma soğutma sorununa sebeb olan parçanın değişimi ile ilgili bir video var ekte. Bu yöntem aracın dashboardını sökmeden yapılan bir uygulama
sorun her zaman bunlardanmı çıkıyor bilmiyorum ama.
anladığım kadarıyla sağa ve sola üflemeyi ayarlayan paller kırılıyor (sıcak soğuk olayından)
Merhaba Emirhan
lpg simit tank mevzusu ile ilgili
(sefaköy yusuf ustanın yanındaki lpg ci ) tavsiyen için teşekkür ederim.
hafta içi sipariş verdim geçen cumarteside gittim hallettim.
Çıkan 80 lt lik silindir tankıda depoya koydum.
Sağolasın
foto cekmedim
izah etmeye çalışayım.
atikerin 72lt lik 22,5cm (yükseklik) x (72cm çap) tankı rahat rahat wj nin
stepne yuvasına oturuyor (kapak rahat kapanıyor),
ben bunu tercih ettim. Ama 24 cm ve 25 cm yüksekliği olan
tankıda var çapı 72 ama yüksekliği farklı dolayısıyla LT'side fazla
ama bana menzili yeterli 72 lt liğin.
Bu wj lerde az biraz uğraştıracak tek durum
benzin deposunun cıvatalarını gevşetip stepne yuvasından
gaz borularını geçebileceği deliği açmak
başka sıkıntı yok
tank ölcülerine bakmak isterseniz diye link ekliyorum.
http://www.atiker.com.tr/tanklar.asp...3&AltGrupID=24
ayrıca 80 lt lik depoyu ve şamandırasını ve sabitleme ayağını atmadım (yeni sayılır)
isteyen olursa 3-5 kuruşa veririm.