Toplam 1758 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jeep Grand Cherokee WJ Kullanıcıları Buraya

Hybrid View

Üye GCG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Burak, dün aksam konuştuğumuz havuz paspaslar şunlar;

http://www.tarotostore.com/Jeep-WJ-1...Tk,PR-356.html
    2004 WJ 2.7

Moderator Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Monachus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer lastik imalatçısı sizin araç için bir yönlendirme yapamıyorsa tecrübeli bir rot-balans ustası ön düzen ayarlarının doğru olduğundan emin olduktan sonra lastiğin yere basışı ve kendi bilgisine göre size tavsiyede bulunabilir...
    Yapılan kilometreye paralel şöyle bir yöntem de mevcut; lastiğin taban ortası, taban kenarlarına göre daha fazla aşınmaya başlarsa hava basıncı fazla; taban kenarları daha çok aşınıyorsa hava basıncı düşük demektir... Zor değil, püf noktasını kaparsınız hemen.. Sürerken fazla basınç arabayı çok zıplatır, tutunmakta güçlük çekebilir; düşük basınç biraz gezme ve frenajda kötü tepki yaratır, yakıt sarfiyatına etki eder vs... ( Tanıdığım bazı yabancılar yakıt sarfiyatı düşsün diye hava basıncını 1-2 psi arttırıp gezdiklerini söylüyorlar.. )
    Tabii bu yazdıklarımın hepsi asfaltta geçerli, siz nasılsa yakında off-road yapacaksınız
    O yakın biraz uzak Şu an mümkün değil ama itiraf etmeyelim ki buraya girerken hiç aklımda yoktu, şu gezi ve kamp resimlerini arkadaşlar paylaştıkça benim kanımı kaynatıyorlar.

Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak hava psi 34 u gecme aslinda ideal 32 lastik ebati ile alakası yok ben 35 lastige 34 basiyorrum o yuzden ebata cok bakma

bu Geze-gen tapatalk Ile Baska guzel
    Anladım başkanım. Ama biraz fazla olsa zararı ne olur ki? Sadece beni biraz sarsar sanırım? Lastiği erken yıpratır mı ki biraz fazla basmak?

Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35-36 psi arası gidip geliyorum. Biraz daha konforlu bir kullanımı oluyor.Varsın azıcık fazla yaksın.
    Hocam zaten fazla basınca daha az yakar sanırım sürtünme alanı azaldığı için.

Alıntı GCG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak, dün aksam konuştuğumuz havuz paspaslar şunlar;

http://www.tarotostore.com/Jeep-WJ-1...Tk,PR-356.html
    Hımm, tamam şimdi anladım ne olduğu. Ama bunlar böyle kaplama gibi durmuş sanki, hayal ettiğimden farklı geldi biraz. Bizim normal kışlıklar bana yeter sanırım. Zaten çamura falan girmediğim için. (En azından şimdilik) Eyvallah Güneş çok teşekkürler. Benim kışa girmeden arkadaki kışlık paspasları almam lazım. Arabayı aldığımda yoktu. Onları nerden buluruz bilgin var mı?