Sadece alirsin mi abi? Ben alir, geri de gotururum. Hatta WJ'sini benimkine baglarim. Yakit da yaktirmam.
Hadi bakalim
Sadece alirsin mi abi? Ben alir, geri de gotururum. Hatta WJ'sini benimkine baglarim. Yakit da yaktirmam.
Hadi bakalim
Laf yetistirme millete, gel hadi bekliyor usta masraf defteriyle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eyvallah, çarşambaya da denk getirmeye çalışırım. Güzelyalı olamazdı çünkü full time işteydim, bir daha ki sefere inşallah.
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Arkadaşlar dün Levent Abi ile 30 senelik jeepci arkadaşı Mustafa Usta'ya gittik. Pazartesi konuşucaz. Arabayı götürücem. Eciğine böcüğüne bakacak yakıt için. O da yakıt değerlerini çok dedi.
Lastiklerin ve jantların orjinal değil, illaki etkiler dedi ama önce arabaya bakacak.
Döşeme sonunda kurudu. Bugün döşemeyi kapatıp yolcu koltuğunu takacağım inşallah.
Sızıntı olayı da silikon sonrası bitti gibi birşey. Çok ufat bir noktadan damla damla kaçırıyor. Onu da son bi silikon yapıp bitiricem.
Dün Serkan'ı özel uçağımla aldırdım. WJ'sini de kanada bağladık. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Araçlarımızı inceledik. Gece yarısı tekrar bıraktım.
Konu Maverick tarafından (07.Mayýs.2014 Saat 11:44 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
arkadaslar 4.7 icin ceki demiri ariyorum. ikinci el
zj candir,gerisi
)))) verdim gitti
Monster
zj candir,gerisi
Benim aracın arkasına zamanında çeki demiri takmışlar. Şu an yok tabi ama orası boşluk duruyor.
Oranın kapağı falan birşeyi var mı? Hoş durmuyor boş şekilde.