Alıntı CEMERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burda ustalar devreye giriyor onlra güvenmek zorunda kalıyoruz veya kalıyorum altına girip kendim yapamıyorum alet edavat yok elimden de fazla bişe gelmiyo bunların hepsini ustaya söledim hatta track bar da aldım ama onu değiştirmeye gerek yok dedi tekrar yapmasını beklemekten başka bir yol bulamıyorum. Ustalara fazla bişe söylenmiyor ki bişe dedinmi bozuluyor titiz adamların işleri olmaz diyip ilgilenmiyolar bile. Malesef şimdilik dir. Amort. Değişti oldu diyip gönderdi kontrollerini yaptım dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bende ustayım diye geçinenen usta görünümlü yamyamlara güvenmiyorum çok başımı ağrıttılar.

artık çoğu sorunu kardeşim ile ben çözüyorum

p0123 hata kodunu sakaryada kimseye çözdüremememiştim. sonra bir şekide kendim çözdüm TPS sensörünü değiştirdim ama ondan değilmiş bir kaç ustaya götürdüm yok beyin dediler yok bilmem ne sorun en sonunda ne çıktı şiddetli yağmur sağ olsun

sunroof tahliyeleri tıkanmış yolcu tarafında kapının ön tarafına doğru body ile motor tarafının bağlantısını sağlayan büyük soket oksitlenmiş temizledim o günden beri sorun yok şükürler olsun