-
- Burak
Moderator
Gece arabayı bu şekilde bırakamayacağım için görev bitince sanayii'ye gittim Levent Abi.
Durmuş ustam senin dediğin gibi halat çok kötü bir hal almış, çünkü bir plastik parça kırılmış. Ona plastik kaynak yapılıp, yeni tel halat ve makara yapılacak. 120 TL dedi. Dedim ne yaptın. Kriko 30 dolar. Yurtdışından getirteyim onu tak dedim. O zaman 100 TL'ye yapayım uğraşma dedi. İyi dedim ben de. Döşemeyi ben sökmüştüm zaten.
Bu arada yeni bir şey daha oldu, sunroof'un plastik çıtasını tutan bi kanca var sağda solda, o kırılmış. Sol taraf çıta kalkık duruyor, elle bastırmadan sunroof kapanmıyor. Yarın sökebilirse onu da söküp kaynak yapacak. Döküm malzeme bi parça.
Ya İzmir'e bi geldik, arabanın başına gelmeyen kalmadı. Levent Abi biliyor, arka bagajı da ağaca vurmuştum çok fena. Yetkili servis 2.000 TL masraf çıkardı yaptırmadım. Onla ilgili resimleri de paylaşıcam fikirlerinizi almak için.
Askeri birlik içinde adım çıkmış Jipli asteğmen diye. Albay bile ilk nöbetimde "Jipli meşhur asteğmen sen misin?" dedi.
Bu durumdan inanılmaz rahatsız oluyorum, asker grubu geçiyor, 100 kişi kafayı çevirip bana bakıyor. Artık servisle gidip geleceğim.
Anlayacağınız canım araba yönünden sıkkın.