Mert arman abiyle bir irtibata geçiver midland ana abi arman abinin arkadaşı fekans listeside alabilirsin hatta arman abide data kablosu ve cd var galiba
DUSTER 4WD
Telefonu varmı arman abinin yoksa özelden atayım sana
DUSTER 4WD
Kulaklık kablosu yerinden data kablosu bağlanıyor
DUSTER 4WD
Mert yarın armoniparkın oralarda buluşurık cd ve kabloyu veririm
İşi bitince iade edersin
iPhone
Ben de alacagim bir cift. Midland in hangi serisini alayim bilemedim. Aksesuar ve ozellikle sarj acisindan ortak kullanima uygun olur gerektiginde??
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
G11
Veya
G14
Alabilşrsiniz
Aradaki fark g14 ün ekranı var programlama daha basit oluyor görerek bir de pil göstergesi var g 14 ün
iPhone
Ama mesafe ormanda önemli başkan
Dandik telsizler çekmez ağaçlık alanda
Aselsan mt 975 dahi zorlanıyo arazide ormanda
iPhone
Pmr tesizlerde her nekadar kaliteli olsada marka farkından olsa gerek parazit ve sesde karışma yapıyor midland ses verimi olarak mükemmel bir cihaz gürültü ortamda bile rahatca duyulabiliryor ve 0.5w olamsı mesafe açısından oldukça iyi standart cb telsiz ve 60 cm antenle test sonucu midland la cb mesafesi şehir içi aynı cb de takoz kullanılmıyacaksa gereksiz bir masraf diye düşünüyorum yukarıda yazılanların hepsi tecrübeyle sabit saygılar
Konu ender can tarafından (30.Ekim.2014 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.
DUSTER 4WD
Ender midland g14 veya alan 42 cb nedersin hangisi mantıklı sence bunlardan birini almayı düşünüyorum saygılar
midland G14 ilk aldığımda hatırlıyorum tahsinle deneme yapmıştık ben temden gelirken otogar esenler sapağından ayrıldığım esnada tahsinle başakşehirdeki evinden midland g14 ile konuştuk... bende ayrıca laxon pmr var bayağı uzun mesafelerde yolda bırakmadı şimdiye kadar. midland için eksiler araç şarjı yok batarya bitince kalıyorsun. diğer laxonda 4 tane aaa kalempil ile yolda devam ediyorum.
Evet haklusın
Ancak biz pil sırununu yedek batarya ile çözdük fazla pahalı biley değil 50 tl batarya
iPhone
İbrahim mühim olan bunu nerede ve hangi amaçla kullanacağınız çoğunlukta pmr varsa tabiki g14 cb varsa alan cb telsiz avantajı daha fazla şarj sorunun yok afet durumunda yada belli şehirlerde yol bilgisi alması kolay daha çok insana ulaşıp yardım istemek daha kolay önemli olan sana uyacak telsizi seçmek yada her ikisinide almak mantıklı abd midland alan 42 89 $ Turkiyede çok daha pahallı imkanın varsa yurdışından getirt derim
DUSTER 4WD
Mert g14 ve g11 ler şarj fulken 5w çıkış yapıyor yarıya düşünce 3w dahada düşünce 1w oluyor araç şarj çok şart değil ama istenilirse yapılabilecek kolay birşey g11 tek kötü şeyi şarj uyarısı yok g 14 varmı bilemiyorum en güzeli yedek batarya olması zaten sarj full konuşmada 2 3 gün gidiyor yinede karar sizlerin
DUSTER 4WD