Değerli geze-genler ,
Neredeyse 1 yılı devirmek üzereyiz. Keyifli güzel bir yılı geride bırakıyoruz. Site üyelerindir parolasından yola çıkarak yeni sezonda tarzımızı değiştiriyoruz. Ne yapıyoruz tüm üyelerimizi bir dernek edasıyla genel kurula davet ediyorum. 23 ekim Perşembe günü saat 19:00-19:30 arası toplanmak kaydıyla kendini geze-gen’e ait hisseden kalbi geze-gen için çarpan emek vermek mesai harcamak isteyen vakit ayırabilecek tüm üyelerimizi yeri yine bu başlık altında duyurulmak üzere toplantıya davet ediyorum. Katılım durumunuzu belirtmeniz çok önemlidir zira katılımcı sayısı ve lokasyonuna göre bakıp herkesin kolay ulaşabileceği ve sığabileceği bir toplantı noktası seçeceğim.
Gelelim toplantı içeriğine. Toplantıda yemek olmayacaktır cafe restaurant tarzi bir yer olmayacaktır toplantı salonu gibi bir yer bulmaya çalışacağım. Gündem konularımız ; nasıl bir yıl geçirdik; Gelecek sezon için neler yapabiliriz nasıl yapabiliriz nasıl bir görev paylaşımı yapalım nasıl organize olalım, forum sitemiz nerede olmalı, nasıl olmalı gibi konulara değineceğiz. Tüm üyelerin fikir beyan etmesi katılımcı olması çok ama çok önemlidir zira birçok konuyu bu toplantıda oybirliği ile karara bağlayacağız ve hep birlikte uygulayacağız. Herkes özgürce fikirlerini beyan edecek, eleştirecek yapıcı olacak aksi takdirde toplantıyı kesip diktatörlük yapmak zorunda kalabilirim. Bu çatı hepimizin ortak çatısı temel ahlaki değerlere sahip offroad kültürüne ve etik değerlerine bağlı ; doğaya ortalama bir bireyden çok daha saygılı örnek gösterilecek kadar bilinçli bireylere üyelere her zaman kapımız açık. Bizler içinde olmaktan hoşnut olduğumuz bu sporda örnek olma sorumluluğunu ve bayrağını taşıyan kişiler olmalıyız, hem ailemiz çocuklarımız için hem de bu spora yeni başlayan veya içinde olan herkes için. Tüm bunları gözönüne aldığımızda başta da belirttiğim üzere herkesin katılımcı olması bu çatıya ne kadar değer verdiğinizin bir göstergesi olacaktır. Yeni dönemde yeni sezonda herkesin demokratik usülde elini taşın altına koyduğunu görmeyi arzuluyorum. Toplantıya gelenlerin yoklaması alınacak daha sonrasında vay neden gezi olmuyor vay ben kaçırdım neden bu böyle şunu şöyle yapsaydık daha iyiydi tarzı eleştirilere kapak olmak üzere saklanacaktır. Perşembe gününe hazırlıklı gelin başka program yapmayın lütfen. Şehirdışındaki üyelerimizin katılması zor olacağından onlara sonsuz anlayışımız olacaktır ancak istanbuldaki üyelerimiz için katılım zorunluya yakındır...