Aslinda 5-6 Izmirli arkadaş var gibi... mesela bir buluşma ayarlayıp, gezi veya kamp olur, olmadı bir cay bahçesinde toplantı olur... birşeyler cikar bence ortaya...
Aslinda 5-6 Izmirli arkadaş var gibi... mesela bir buluşma ayarlayıp, gezi veya kamp olur, olmadı bir cay bahçesinde toplantı olur... birşeyler cikar bence ortaya...
www.geze-gen.com
COSA NOSTRA!!! 😉
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son derece verimli ve keyifli bir toplantı oldu... Hemen hemen bütün kararların oybirliğiyle alınmış olması ilerisi için daha da umutla bakmamızı sağlayacaktır... Toplantıların devamı ve katılım, alınan kararlara gösterilen saygı kadar önemli olacaktır... Hepimiz üzerimize düşeni yapacağız mutlaka.. Ne kadar büyük ve kıymetli bir aile olduğumuzu yeniden anlamış olduk... Herkese çok teşekkürler
Ergun abi Trakya ekspedisyon a senin makinayla gel ben sana kopillik +yemek yaparım😊😊😊
Sevgili geze-gen dostları toplantınıza katılarak çok keyif aldım sandalye kırılmasaydı dahada güzel olacaktı şaka bir yana çoğu gurubun yapamadığı bir beraberlik içinde sizleri görmek çok güzeldi her nekadar sizinle şahsi olarak tanışamazsakda ilerki tarihlerde tanışmak elimizden geldikçe duster 4 wd sizlere ayak bağı olmadan yanınızda olmak isterim sizlere bol çamurlu günler dilerim saygılarımla Ender CAN
DUSTER 4WD
Alınan kararlar hayırlı olsun Ankara dan selamlar tam destek sonuna kadar destek
Hayırlı olsun.Kazasız belasız bir yıl geçmesini diliyorum.
O madde iptal olabilir başkan
Donduk yaw orda
iPhone
Abi başka alternatif ne yazık ki yok diğer mekanlar az odalı 10 oda civarı ve sığmıyoruz. Birtek burası 28 odalı ve bizi alıyor. Şu anda tadilatta dış cephe mantolama yapılıyor hatta bugün konuştum kazan komple sıfırlanmış inşallah bu sene çok daha sıcak olacak. başka önerisi alternatif tavsiyesi olan varsa bakalım vakit var abi.