yakın bir arkadasımız, Tansel-Neşe Canan eger uygunsa parayı yatırsınlar. tesekkurler
Mert baskan baysalda yer varmı bi oda daha
​PAJERO 3.0 V6
Abi deniz sibel dağlı geliyor pazartesi 500 cıkartır hesabına listeye yaz onuda aynı yerde olalım
​PAJERO 3.0 V6
SON DURUM
Baysal Otel
1- Mert Başkan ......................2 yetişkin 1 çocuk (6 yaş) .......................cuma-cumartesi..500 tl ödeme alındı
2- Halil ..................................2 yetişkin 2 çocuk (9-12 Yaş) ..................cuma-cumartesi....750 tl ödeme alındı
3- Ejder .................................2 yetiÅŸkin......................................... ....cuma-cumartesi
4- Serkan Özer gc2013 ...........2 yetişkin......................................... ..... cuma-cumartesi ..500 tl ödeme alındı
5- Arman Boyacı ....................2 yetişkin.............. .....cuma cumartesi ....500 TL ÖDENDİ
6- Osman ..............................3 yetiÅŸkin......................................... .....cuma-cumartesi
7- Mehmet Emir ....................2 yetiskin 1 cocuk(8 YAŞ) ...............cumartesi ....375 tl ödeme alındı
8- ali günpay .......................
9- Tahsin ...............................1 yetiÅŸkin ..............................................Cuma-Cumartesi
10- Hakan isen...........................2 yetişkin ..............................................cuma rtesi ..300 tl ödeme alındı
11- Bora-ipek yakın 2 gece 2 yetişkin.......
12- Seda ...............................2 yetişkin(2 çocuk 7 ve 12 ) ................cumartesi ...450 tl ödeme alındı
13- Tansel -neşe-canan.........................cuma cumartesi.......500 tl ödeme alındı
14- İlyas K.......................2 yetişkin 1 .ocuk 11 yaş..................cumartesi tek gece.375 tl ödeme alınd
15- Salih Kılıç.......2 yetişkin 1 Çocuk 11 Yaş) ...cumartesi.......375 tl ödeme alındı
16- İbrahim Arnavut ..............2 yetişkin 2 çocuk (11-15 yaş).............cuma-cumartesi..875 TL ÖDENDİ
17- Can Jan Pektaş ................2 yetiskin veya tek kişi...........cuma-cumartesi ...250 tl ödeme alındı
18- ONUR YILMAZ......2 YETİŞKİN 1 ÇOCUK 5 YAŞ CUMA CUMARTESİ..500 TL ÖDEME ALINDI
19- Ergun ..............................2 yetiÅŸkin .............................................. cuma-cumartesi
20- Soner .............................2 yetişkin 1 Çocuk (Yaşı ?) ..............cumartesi...375 tl ödeme alındı
21- Tolga Ciritoğlu..................2 yetişkin ...........................cu ma-cumartesi...500 TL ÖDENDİ
22- Mehmet arıman ..........................2 kişi................ cumartesi...300 tl ödeme alındı
23- Deniz Sibel Dağlı..............................2 yetişkin 2 gece......
24- Ferhat Özhan ...................2 Yetişkin 1 Çocuk (15 yaş) ........................ c.tesi....450tl ödeme alındı
25- Volkan Ciritoğlu ...............2 Yetişkin ..................Cu ma-cumartesi ...500 TL ÖDENDİ
26- Yusuf Atmaca .................2 yetişkin 2 çocuk (5 - 10 yas) ................Cuma-cumartesi..625 tl ödendi
27- Abdullah Şengül................2 yetişkin 2 çocuk (11-14 yaş) ....................Cuma-cumartesi .....875 tl ödeme alındı
28- Tolga Yılmaz.....2 yetişkin 2 çocuk (6 ve 11 yaş) ......cuma -cumartesi..625 TL ödeme alındı
ozcan daÄŸevi....
1- Fırat -Şeyda .....................2 yetişkin 1 çocuk (12 yaş) ................ cuma-cumartesi (bungalow) ödeme alındı
2- Bülent -Güldal ..................2 yetişkin 1 çocuk (8 yaş) ...................cuma-cumartesi (bungalow) ödeme alındı
3- Atilla Varış .......................2 yetişkin 1 çocuk (8 yaş) ......cuma-cumartesi (bungalow)...ödeme
alındı
4- Levent d ..........2 yetişkin ........................................cuma cumartesi.400 tl ödeme alındı
5- Ümit Y............................2 yetişkin 2 gece........................ cuma cumartesi..400 tl ödeme alındı
6- Levent D .....................2 yetişkin 2 gece ...............................cuma cumartesi..400 tl ödeme alındı
[/QUOTE]
Baskan selam
kusura bakma pazartesi sana havale yapacaktim kartalkaya icin tamamen cikti aklimdan simdi foruma bakarken aklima geldi hesap numarasi verebilirmisin bana iban garanti varsa hemen hallederim yoksa cumada resmi tatil pazartesine kalacak kusura bakma tekrar insallah zora sokmamisizdir seni bu arada mesaj kutun dolmus ozelden mesaj atilamiyor suan sana
...YOLDAN ÇIKMAK GÜZELDİR. ÇAMURA DALMAK DAHA BİR GÜZEL ...
Geze-gen ekibi; herkese merhaba.daha önceden planlamis olduğum Bolu tatili için 23 ocak cuma sabah erken saatte yola cikacagim karsilasirsak yada beraber konvoy yaparsak güzel olur diye dusunuyorum Avrupa yakasinsan hareket edeceğim saat 7-8 civari
Sanırım hareket saati ile ilgili olarak başkan mert bir açıklama yapacak
Bekliyoruz
iPhone Tapatalk
Mert
İki oda yer varmı
6 kiÅŸi toplam
iPhone Tapatalk
İyi yolcukluklar dilerim boluya nereye gidiyorsunuz kartalkayaya uğrayacakmısınız. henüz toplu bir hareket saatimiz yok malum cuma karne günü çalışanlar falan işini nasıl ayarlar bilmiyorum ufak gruplar olabilir cuma günü. Ben karne aldıktan sonra çıkmayı düşünüyorum yola zaman yaklaşınca organize oluruz bir şekilde
Mert başkan, bizim ufaklığın öğretmeni ile görüştüm cuma günü için izin aldım zamanı değerlendirmek adına erken saatte çıkıp gezerek görerek otele yerleşme planı içindeyim (Bolu Garden Termal otel) yerleştikten sonra Kartalkaya yoluna girip gezme niyeti içindeyim (fotoğraf çekerim çocuklar biraz karda oynar, birşeyler yeriz vs.) Bu süre zarfında karşılaştığımız arkadaşlar olursa güzel paylaşımlar olur diye düşünmüştüm naçizane...
Nese bilgen Canan gönderdi 500 tl, Tansel ve nese Canan adına 13 numara
Selam,
Yedek listeye, bizi 2 oda 5 yetişkin 1 çocuk (7 yaş) olarak dahil ederseniz memnun oluruz. Vesile ile tanışmış da oluruz.