Ya gerek yok bence.. Zincir alalım yeter..
Bende daha hiç kullanmadığım binek araba zincir takımı var, yanıma alırım, ihtiyacı olan kullanabilir.
Ayrıca daha büyük 4x4 zincir de var, onu da yanıma alabilirim.
İhtiyacı olan benden rezerve etsin.
Binek arac icin bendede fazladan 2 takim zincir var.Ä°steyene verebilirim.
Biz gidene kadar karlar erimezse Kamyonetle geliyim ben ozaman
Arkadaslar binek arac ile mı geliyorsunuz yoksa 4x4 ler ile mı?
Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım hatta severek bindiğim XJ mi dün itibari ile başka bir kullanıcıya devrettik güle güle kullansın inşallah.Ancak 23 ocak pilanımı gerçekleştirmek için yeni bir 4x4 arıyorum acil tarafından.Aksi halde ya otomobille gideceğim yada rezervasyonunda 16 ocak provizyonlu iptal hakkımı kullanacağım.Şimdi değerli dostlardan bu araçlar için tavsiye bekliyorum.(Amerikan kültürlü 99/2000 infinity QX4 3.3 veya zaten aynı araç diyecağimiz nissan pathfinder 3.3 nasıldır kronikleri var mıdır? bilgi lütfen
Mert benim odayı alan oldumu?
Selam, yedek liste varsa, iki aile (5 yetişkin 1 çocuk) için aday olmuştum ama şansımız var mı bilmiyorum. Ayrıca mümkünse bir de kuyruklu ama akıllı ve sessiz bir kızımız var.???
Özcan dağ evinde boşa çıkan oda değil bungalow dur.
GeniÅŸ ve rahat.
Boşalan oda veya bungalowu benim adıma rezerve edelim. Başka bir oda veya bungalow açılırsa da ( 2 erişkin ve bir çocuk için ) ikincisine de talibiz. Kuyruklu kızımız için de teyid alabilirsek da da mutlu oluruz. Binek araçla gelecek arkadaşlara gerekirse zincir getirebilirim.
Bence gecen seferden tecrübeli arkadaslar ne malzeme getirmemiz gerektiklerini paylaşsın ki eğlencemiz daha güzel olsun. Baskan bir anket yapsak hangi araçla gelecek arkadaslar diye ben hala karar veremedim😳