Alooooooooo bensiz nereee gidiyonuz be yaa yazın benide arnavut + full ekstreme
Konu arnavut tarafından (06.Kasm.2014 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.
anlaşılan şıtandart araç pek yok..makaaan..çiz bakalım rotayı...ama ben bu sefer copilim haberiniz olsun...
Gel bi seferde sen bana co-pilot ol bakalim Rota Karaburunda. ormanliya ordan karacakoye doner gibi gozukuyo
Herkes hazirlikli olsun Rehberin kim olacagi belli olmaz
ejder benim copilim.....
jimny denycez tabi tarik abinin isi yoksa
kabak çekirdeği ve fotoğraf makinam ile ordayım uzun zamandır site böle resim görmemiş olacak ona göre..
malum sebebten dolayı çok istediğim halde aranızda olamıyorum..., oysa benim kızın boyasını artık çizdirmeye nasılda kararlıydım... size iyi eğlenceler, kimbilir belki balık yemeğe gelebiliriz...., belki
İner ineeeerrrrr sıkıntı yok inmezse indiririzzz 😊😊👍👍
tolga ve ben de kare kasa ile gelicez plan çok değişti allah sonumuzu hayır etsin
GEZİ KATİLİMCİ ARAC LİSTESİNE GORE BELİRLENECEK DEMİSTİK VE BELİRLENDİ
PAZAR SABAHİ LİSTEDE ADİ BULUNAN ARKADASLAR VE ARACLARİ İLE SAAT 09:00 DA ORMALİ MEYDANDA BULUSACAGİZ VE ORDA BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK 3 DAHA OLACAK.
Gezinin kirici ve sert olma ihtimali cok yuksel bu sebeple ekstreme lastik ve kiyilabilecek kaportadaki araclarin katilmasini tavsiye ediyorum.Co-pilot acigimiz var listede adi olup arabasi ile gelmek istemeyenler co-pilot olabilir.
Hepimize hayirli olsun,Allah sonumuzu hayir etsin
GEZİ KATİLİMCİ ARAC LİSTESİNE GORE BELİRLENECEK DEMİSTİK VE BELİRLENDİ
PAZAR SABAHİ LİSTEDE ADİ BULUNAN ARKADASLAR VE ARACLARİ İLE SAAT 09:00 DA ORMALİ MEYDANDA BULUSACAGİZ VE ORDA BİZİMLE BİRLİKTE OLACAK 3 DAHA OLACAK.
Gezinin kirici ve sert olma ihtimali cok yuksel bu sebeple ekstreme lastik ve kiyilabilecek kaportadaki araclarin katilmasini tavsiye ediyorum.Co-pilot acigimiz var listede adi olup arabasi ile gelmek istemeyenler co-pilot olabilir.
Hepimize hayirli ugurlu olsun,Allah sonunuzu hayir etsin
Hakan pazar sabah biryerde buluşup konvoy yasak olmazmı