-
- Okan
Ãœye
Konu Okans tarafından (13.Kasým.2014 Saat 21:47 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
-
-
- Fadıl Fuat
Ãœye
Baba - oğul örnek alınacak bir profil çizdiniz Okan abi,
Kaan'a tüm hayatı boyunca başarılar diliyorum , bir ömür birlikte ve mutlu olun.
-
- ejder
Ãœye
keşke arazideyizde açtığım "kaan" konusunu buraya taşısa idim
yazacak çok şey var aslında... yaşadığımız çok güzel anıların ardından...önce adam gibi adam tanıyosunuz...sonrasında aynı adamın aslan gibi oğlunu...4 sene önce kaanın bir gazıyla 30 yaşında tanıştım adrenalin denen şey ile...(bkz. kemerburgaz yarış pisti dik iniş ) ..kocaman yürekli ekmek canavarı kardeşim dedim o günden sonra...kardeş kelimesi keşkelerimin içinde idi..okan abinin babacanlığı ile kardeş eksiğimi de kapatmış oldum kaan ile..
örnek gösterilen, aferin denilen, her ortamda sevgi ile karşılanan, düzgün, şımartılmaya çalışılan bi adam var karşımızda...zor bir iş başarıyor...mütevazi olmak..
son dönemlerine bakın offroad camiasının.. bölünmeler, ikiyüzlü davranışlar, bizlere yakışmayan çirkin karalamalar, bir yarış için patlayan egolar, marka fanatizmi, kazıklama çabaları vs. vs. bu kadar kötülüğün içinden kardelen misali yine başını çıkardı ve hepimize büyük bir ders verdi..
işinizi yapın..........
evet kardeşim ve sevgili okan abi; değer verdiğim nadir insanların içindesiniz...ve ben de layık olmaya çalışıyorum tüm sevenlerime...sizleri ilgi ile takip etmeye her ortamda yüceltmeye devam edicem..
örnek "sayın" ailesi....
sevgiler...
-
- Okan
Ãœye
Diyemedim bi ÅŸey , saÄŸol varol.
-
- Okan
Ãœye
Geze-gen in bir aile olması benim için çok önemliydi. Olduğnu görmek içimi rahatlatıyor. Bu konunun ana çıkış noktası da bu. Yaşadığım gururu ve mutluluğu paylaşmak kadar sizlerin olan ya da olacak evlatlarının da hayalleri için sizlerin desteğine ve çalışmaya ihtiyaçları olacağınından bahsetmek.
Onlara güvenin, yanlarında olun ve paylaşın.
Naçizane ben öyle yapmaya çalışıyorum.
Hepinize sonsuz teşekkür ederim.
-
- YILDIRIM
Ãœye
Bravo tek kelimeyle bravo sizi de oÄŸlunuzu da tebrik ediyorum
-
- Okan
Ãœye
2013 senesinin sonuna doğru Tosfed in Daveti ile federasyon binasında sporculardan bazıları ve bazı offroad kulüplerinin katıldığı bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda farklı fikir ve öneriler konuşuldu. Ben bu formatın ulusal bir yarış olması ve takım olarak Türkiye nin neresinde olursa olsun takip edeceğimizi söyledim. Ve Tosfed Trial kupası takvimi açıklandı. Toplam 6 yarışlık sezonu takip edecek ve Kaan ın pilotlar şampiyonasında olabilecek en iyi noktaya taşımayı hedef seçmiştik.
Daha önce yarıştığımız 3 kapı vitara aracımızı ufak bir değişiklikle Trial de kullanabilecektik. Ancak 5 kapı vitara aracımız yeni açıklanan katılım şartlarına uygun değildi.
Yeni bir araç hazırlamak ve bunu seçmek için araştırmaya başladık.
Ve sevgili Ejder in şampiyon aracı bizim için en doğru araç oldu. Kendisine teşekkür ederim.
Araç Mehmet Becce tarafından komple elden geçti..İtalya ya gidip özel akslar ve bazı parçaları beraber aldık.. Tabii bu konu esasında ayrı bir forum konusu olabilir ve araç hazırlamak isteyen arkadaşlar için bilgi verebilir.
Kaan ın Mehmet Becce ile olan ilişkisi ile ilgili küçük ama önemli bir detayı burada anlatmak istiyorum.
Kaan ın yıllar önce katıldığımız bir isoff baço kampında Mehmet Becce ye gidip " ben büyüyünce yarışmak istiyorum , bana sponsor olur musun ? " diye sorması ve Mehmet abinin tamam demesi ile aralarında başlayan yazısız bir anlaşma bugün devam ediyor.
Kendisine de teşekkür ederim.
-
- Okan
Ãœye
image.jpg
2014 sezonu ilk yarışı Bursa
-
- barbaros
Yeni Ãœye
tebrıkler
sıra kardeşde abısıde onun elınden tutar artık....
-
- Serkan
Ãœye
Tebrik ederim Kaan, başarılarının devamını dilerim, her şey gönlünce olsun
-
- Okan
Ãœye
IMG_2864.jpg
basında 1. yarış
-
- Okan
Ãœye
10298910_272832196222786_4708784725049632234_n.jpg
2. yarış Beyoff...ilk etepta Kaan devriliyor.Araç su çekiyor...moraller bozuk..
Arada aracı tamir ediyor ve 2. etapta best time yapıyoruz ancak yarışta ilk 3 arasına giremiyoruz.10300154_10152245343388692_7383824705450977927_n.jpg
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
IMG_2776.jpg
suyun içinde ...
-
- Okan
Ãœye
-
- Okan
Ãœye
-
- Okan
Ãœye
4. yarış Vezirköprü..
ilk gün 1. etap için ilk kurayı çektik...Etabın başında Kaan ın aracında vinç arıza yapıyor.11 takım arasında 10 . oluyoruz.
2. gün son çıkıyoruz güzel bir geri dönüş...etabı 2. sırada tamamlıyoruz. genel klasmanda 3. lük bizim.
-
- Okan
Ãœye
-
- Okan
Ãœye
5.yarış BursaIMG_3203.jpg
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
6. yarış Bolu da yapılacak...ilk üçe girmemiz halinde Kaan Pilotlar birincisi olacak.
ilk gün etabı 1. bitiriyoruz.
-
- Okan
Ãœye
10350404_10152875272692871_461358077320847582_n.jpg
2. gün 2. ve genel klasmanda 2 sn ile 2. lik..
bu bize yetiyor..
-
- Okan
Ãœye
ve yıllar önce düşlenen şey gerçek oldu..
zor ve çekişmeli bir sezonun sonuna geldik.
Bu yolculuğun şimdiki durağında en az 1 yıl yarışmaya ara verme kararı aldık.
Bana bu gururu paylaşma imkanı verdiniz .Tüm aileye teşekkür ederim