Sevgili dostlar,
Geçen hafta sonu yapılan 2014 Tosfed Trial kupası final yarışı sonrası aldığımız 2.lik ile sevgili oğlum Kaan SAYIN bu kupada Türkiye şampiyonu oldu.
Sezonun ilk yarışında yurt dışında olduğum ve benim yerime sevgili Seda arkadaşımız aracımı kullandığı için yarış sonu puanları da Seda nın hanesine yazıldığından ben aynı ünvana sahip olamadım.
Bunun pek bir önemi olmadığını ve bütün gayretimizin pilotlar listesinin ilk sırasını Kaan a vermek üzerine çalıştığımızı söylemem lazım.
Özetle sene başında hedef koyduğumuz başarıya ulaşmış olduk.Bu vesile ile sizlere Kaan ın hikayesinden biraz bahsetmek istiyorum.Fırsat buldukça yazmaya çalışacağım...
Kaan 1996 yılında doğdu..otomobil,motosiklet ve motorsporlarına meraklı bir babası vardı ve doğal olarak bu konular içinde büyüdü..
Auto Show dergilerini karıştırdı..cümleler kurmadan araba markalarını öğrendi..zannediyorum 4-5 yaşında oyuncak arabaları ile yastıklar üzerinde offroad yapmaya başlamıştı...
7-8 yaşlarında tek başına otomobil kullanır hale gelmiş ve go kart eğitimi için Tuzla Go kart pistinde açılan İMK yaz okuluna yazılmıştı.
2004 ve 2005 yılları yaz ayları bu okullar ile geçti.
2006 yılında Petrol Ofisi 25 küçük adam projesine seçildiğinde 25 çocuktan en iri pilot olarak Türkiye Mini kategori go kart şampiyonası için yarışmacı lisansı çıkmıştı..