Bu fotografta görülen kablo en sonunda fırsat bulup benim arabadan çıkardıgım Kick Down Kablosu tabiiki arabanın altında böyle salkım saçak durmuyordu ve bu halde oldugunuda bilmiyordum fakat ne yaparsam yapayım ayar tutmuyor bazen iyi oluyor bazen bayılıyor vites geçişleri zamanında olmuyor gerektiği yerde hızlanmıyor hantallaşıyordu ,bugün girdim arabanın altına ve kabloyu söktüm
Eklenti 687
Bu fotografta hasarlı kablo ve Hakan potukçu kardeşimin hediye ettiği yeni kablo yanyana ; Hakan kablo için çok teşekkürler bak nasıl işe yaradı .
Eklenti 686
Eski kablo bir şekilde kırılmış ve üzerindeki koruma plastiğide dagılmış vaziyette fakat en üstte bulunan hareketli kalın suflexin altında saklanmış oldugu için dışarıdan görülmesi imkansız durumdaydı ancak söküp ele alınca ortaya çıktı; Bu kablo ayarmı tutar.
Eklenti 688 Eklenti 689Eklenti 690
Ve kabloyu degiştirdim otobana çıktım gerekli ayarı öncesinde hem alttan şanzıman üzerinden hem üstten throttle dan kendim yaptım araç şimdi mermi gibi oldu , vitesler zamanında geçmeye başladı ve araç hantallıktan kurtuldu yavaş kullanımda 2000 rpm de vites geçişi oluyor az biraz rahat kullanımda 2500 devirde biraz daha gaza yüklenirsem 3000/3500 devir arasında kick down yaparsamda kırmız hatın sonuna kadar rpm dayanır hale geldi. ZJ me Yeniden Can geldi.
İşte durum bu konuyu anlatmak ve manzarayı göstermek istedim .