Özelden yazdım.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
31 lastiğin 4,56 ile dakikada kaç tur attığına bir göz atarmısın ?
http://www.geze-gen.com/showthread.p...t=ayna+mahruti
Abi orijinal haline göre 304 puan fark var.
28 inç lastik ile 31 lastiğin arasında da orijinal 3.73 oran ile 281 puan fark var.
Yani 31 lastikli 4.56'lı zj rakam üstünde fabrika çıkışına yaklaşıyor. 23 puan tur her ne ise çok değil abi.
Yanlışım varsa düzelt abi sonra 3 lira yakmasın araba Belki de orijinal lastik ebadı 29 inç'e denk geliyordur zj'nin.
ARB tipi ön tampon barımı da yaptırdım fakat henüz boyatmadım. Çok sağlam oldu.
Hayırlı olsun çok güzel görünüyo 👍🏿
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim, henüz bitmedi. Boyatıp sis farlarını ve mapaları takınca daha güzel olacak.
Çelik tampon fonksiyonellik açısından önemli ama bu ön demirçerçeve ve korumalar araca daha görsel, agresif bir hava veriyor. Güzel olmuş. Farların önüne tel ızgara vb bir uygulama da ilave edilebilir belki..
Bu da bizim yaptığımız bir tampon. Izgara zj'ye yakışmaz bence. Bir tek bu araca yakıştı.
Takipteyim,
Bende Aralık aylarında büyük projeme adım atıcam işallah...
Kupa komple soyulup içten ve dıştan izolasyon yapılıp beyaz olarak boyanacak çürük çarık halledilecek.
İç döşemeleri 5.9 gibi yapmak istiyorum.
Yine 5.9 ön panjuru mümkün olurda bulursam 5.9 kaputu
Yeni ön ve Arka far takımı.
Motorun komple tüm contalarını yenilenecek Ateşleme, Emisyon ve Elektrik tesisatı elden geçecek.
Şanzıman için henüz karar veremedim "select track" çevirmeyi planlıyorum ama bu konuda tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var tabiki ☺️
Ve sonunda 4.5" yükseltme / ön, arka çelik tampon / para delikli jant / 32" lastikler...
Şimdilik bunlar sanırım 😁
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam zj nin belli başlı yerleri vardır çürüyen komple soyma derim arabayı. Benim imkanım var 1 kuruş vermeden komple söktürüp boyatmaya ama eskisi gibi toplayamazlar. Elektroniği bol bir araç, sorunlar yaşarsın.
Motor ve şanzımana ağır bakım ben de düşünüyorum, dört dörtlük olsun.
İnsan tükeniyor ama bir anda yapılmıyor, mesela yükseltme kitini taktırmayacağım.
Fren hortumu alacak param bile kalmadı çünkü slip yoke kit, ön arka truss kit ve hd rot sistemini de aldıktan sonra topluca yapacağım montajını. Yine 5-6 ayı bulur diye düşünüyorum.
Hayirli olsun, onden arkadan yaklasmayin tank gibi geliyorum dedirtiyor 😊
Teşekkürler hocam.