Aynen bu spec sitesi baya faydali oluyo bircok seyi veriyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen bu spec sitesi baya faydali oluyo bircok seyi veriyor
Ergun abi ust kapakla ilgili sorum hakkinda bilgin var mi?
yeni yenidir wj al sen ...5.9 tüplü ise olabilir benzinle aslaaaa..bakma sen benzin diyenlere kullanıp tadını mı çıkaracaksın oturup karşısına kadehini mi dolduracaksın ..valla ben kulllanmayı tercih ediyorum. haftasonunu bekleyemiyorum. doğru mu tartışılır ama durum bu. son 10 gündür hergün biniyorum lpg şarttır .. ohhhh sefam olsun
Track barlar hariç hiç bir kol ayarlı değilmiş Sarılıydı açmadan bakmıştım. Şimdi açtım. Biraz üzüldüm biraz sevindim
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Bayadır resim paylaşım yapmıyordum... Biraz güncelleyeyim konuyu
Bunlar kitin içinden çıkan, ayarlı sandığım fakat ayarsız çıkan kollar...
Led aydınlatma işini abartacaktım fakat, bunları adaptör ile yakıp sokağa tuttuğum an vazgeçtim... Gayet yeterliler... 4D mercekli deliciler bir harika...
Soluk olan far, sinyal ve parkları değiştirdim, hepsine yeni ampul kullandım... Far paneli ve panjuru da 96-98 arası tercih ettim...
Farlarım artık cam ve H4 ampul kullanıyor... Performans tipi halojen ampuller ile çok iyi oldu...
Mopar ATF4+ yağlar ve şanzıman filtre, conta setini aldım... HD şanzıman yağ soğutucu bekliyorum...
Diff. tarafı HD track bar uzatma ve bağlantı ayağı... Tek başına 3 inç yükseltmeye kadar müsade ediyor...
Track barlarım 11 inç'e kadar müsaade edecek
Bu hafta montajını yapacağım iron rock kopyası rock sliderler... Şase güçlendirme demiri ile birlikte takılacak...
Şnorkeli ve yüzünü söktüm... Yüzsüz
Bu da yeni yüzü...
Ve karışık bazı resimler... Orijinal ebat lastikli, getler sökülmüş, bayrak direkli ve bayraklı
Sanırım far banada lazım cam lar ne kadar acaba
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mirkan farın olunacak şekilde arkasından resim çekersen ben bulurum hatta önde yazıyo olması lazım