hayırlı olsun... epey emek çekmişsin, ee karşılığıda güzel olmuş... gülegüle kullan
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
benim için makinada görsellik önemli keyifroadçu olduğumdan sarı siyah kontrast bana göre çok hoş olmuş.elbette işlevsel olarak sis haricinde kullanacaksan beyaz daha etkili...
ZJ bana çok keyif veriyor.......
bende kükrettinimde tampon altı sisleri sarı folyo ile kapladım görsel olarakda hoş oldu gecede
çok iyi gösteriyor[ATTACH=CONFIG]962
mirkan kardeşim aynen bende acele etmeden 5,9 veya wj 4,7 arıyorum hatta kükrettinin satılık ilanı var orda arıyorum diye belirttim çünkü arıyorum ilanı veremiyorsun ama bu güne kadar hiç arayan olmadı sadece kükrettin için arıyorlar bende yokuşa sürüyorum satmamak için mecburen .....zj zor bulunuyor çünkü...ama geçen hafta bakırköyde 2000 4.7 175000 km 4,7 wj vardı kıl payı kaçırdım 30000tl ye verecekti sahibi datça da olduğum için gidemedim 32000 tl vermiş birisi almış güle güle kullansın ama çok temizdi tüm evrakları çift anahtarı faturasıdahi vardı 2. sahibindendi atiker gold lpg bir kaç parça lokal boyası vardı .....ama wj lerdede 2001 ve ötesi iyi diyorlar sanki overland veya bi over ı var işte 2003 2004 ler en makbulü sanki ama ondada vergi insana çüşş dedirtiyor 3000tl 16 yaş sınırını bekleyip almak lazım herhalde vergisi hoş değil....
Aracım acilen satılıkdır. 2 tane felçi kedim var ve bakımlarını yapmakda gerçekten zorlanıyorum.
Ben zaten %97 ağır raporlu bedensel engelliyim, aldığım maaş ile kedilerime bakıyorum.
Onlar benim her şeyim, 10 bin TL teklif etmemeniz şartı ile vereceğiniz her fiyata razıyım
İlanım:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6340022/detay/
Ergun arkadaşım kükrettin'ime gösterdiğin ilgi alaka için teşekkürler;ben aldığımda vardı bu bar,
foruma ilk katıldığım günlerden beri offroad kullanıcılarının yan basamaklar ve ön bar allerjilerinin tiye almalarının farkındayım işin aslı beni rahatsız etmiyor inan şimdiye kadar yaşadığım yerde bir allahın kulu nedir bu borular veya yakışmıyorda demedi sende moderatör olarak görmemezlikten gelirsen sevinirim beni istisna say keyif-road çu olarak.... bu arada burda konuya cevap yazarken aklıma geldi blazer arıyordum biliyorsun forumlardan araştırdım iç malzeme kaliteli değil deniyor blazer işi rafta amaç keyif konfor olunca aklıma birde lincoln navigatör düştü 1998-2000 hakkında sorunları yedek parça servis vs veya kullanan bir arkadaşın tanıdığın varmı kronik sorunu varmı(armatic haricinde)... kükrettin ben hali derumumdan memnunum diyo selamı var
Ilhan abim dikkat ettiysen Blazer konusunu actigindan beri muhattap olmuyorum seninle Gormezden geliyorum yazdiklarini, bisey de yazmak istemiyorum Anlayan anladi bu yazdiklarimi)
Sent from my iPhone using Tapatalk
kabahat bende keşke jeep (amerikan makine) almasaydım;
blazer konusundada yazdım;bana gerekli olan mercedes-benz deki aldığım konfor+keyif+prestij i vermesi(burası türkiye kimse senin hangi okulu okuduğunu ne düşündüğünü vizyonunu vs hesaba katmıyor)herşey dış görünüş !!!! yalanmı?
jeep mercedes-benz in 1/2 fiyatına aynı işlevi görüyor .keyif katsayım tavan yapıyor kükrettinle.
birde işin dağ bayır çamur durumu varki benim o konuda hevesim yok olacağınıda zannetmiyorum
onun için amerikan olsun daha asfaltii olsun düşüncesindeyim
yani haybeye sürekli 4x4 gitmek pek hoş değil
onun için blazer düşündüm görseli hoşuma gitti. neticede chevrolet amerikan
birde 1998-2000 arası lincoln navigatör lerede bakıyorum görselide ; 4x4 seçeneği olması konfor tavan yapıyor neticede ben senede bu makina ile 3-5 bin km yol yaparım;lpg olmasıda dezavantaj;
sen yinede yaz telefonla görüşemiyoruz hep ispanyadasın
Konu mjz66 tarafından (25.Mayýs.2015 Saat 19:10 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
15x8 pro comp jantlarımı da taktım sıra krom pastası ile parlatıp çember yaptırmaya geldi.