Onlara henuz bakmadim. Aksam bakacagim. Siz siparisi ne zaman vereceksiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onlara henuz bakmadim. Aksam bakacagim. Siz siparisi ne zaman vereceksiniz?
Öncelikle yaptırabilecek bir yer arıyorum, haftasonu bir kaç yere bakarım olmaz ise önümüzdeki günlerde sipariş vereceğim, bir kaç ilan buldum birine karar verip şansımı deneyeceğim, daha önce ebay den alışveriş yapmadım, aliexpress ten alışverişlerim oldu ama bu seferki amerika olduğu için sorun yaşarmıyım bilemiyorum.
98'xj
Ebay'den ben urun getirttim. Top Rated kullanici ise sorun olmuyor. Hocam senden ricam, yaptiracka yer bulursan, benim icin de safta mafsal olayini sorar misin? Olay ne dersen, araci 2" yukselttikten sonra saftin aisi degisti, mafsalli yapmam gerekiyor.
2" icin aslinda sorun cikmamasi lazim ama belli olmuyor yukseldimi ne olacagi. Safta mafsal olayini herhangi bir tamirci yapamaz diye biliyorum. Zj ye yaptirdik biz 4" yukselince sorun olmustu. Åžaftciya gittik mafsalliya cevirdi sonra saft balansinida yapti sorun cozuldu. Ben yinede servisime sorarim
Tapataklak gönderildi..
98'xj
Aynen hocam, safti mafsalli yapacam da, bu mafsal bizim araclara ozel mi yapiliyor? Yoksa hergangi bir saftci mafsal yapabilir mi? Egzantrik birsey degilse Ä°zmir'de bi saftci bulayim.
Biz herhangi bir ekstra parça almadık, şaftçı hepsini kendi elindeki parçalarla yaptı, muhtemelen iyi bir şaftçı bulursanız yapar, hatta bir kaç yer bulupta daha önce bu tip çalışması olduğunu teyit ederseniz daha problemsizce çözülür diye düşünüyorum. Biz mafsal, balans ve üst kol tadilatına 1.100 TL verdik. Özelden size servis bilgilerini vereyim yardımcı olurlar, en azından fikir sahibi olursunuz.
98'xj
Eyv. hocam tesekkurler ama ben agustosa kadar Ä°zmir'deyim. Burada yaptirmam gerekiyor.
kimsenin haberi yok parçadan bende riske girmek istemedim siparişi verdim, tahmini varış süresi 11-24 aralık. Beklemeye geçtik
98'xj
Amaç Track barı uzatmaksa özellikle zj lerde Track bar kıvrımlı yapısından dolayı sadece çok dikkatli bir şekilde preslenerek minumum 10mm ( 1 cm ) kadar orijinal boyundan rahatlıkla uzatılabiliyor,bende aracımı yükseltince araç önden 2 cm sola kaydı track bar boyu kısa kaldı bizim burda track barın adını bilen yok , iş başa düşünce bir iki aklı başında teknik arkadaşada konuyu açıp görüşlerini alarak böyle bir yola girdik,yok bağlantı noktasında farklı yerden ikinci bir delik ,yok ayarlısından 800/900 tel lik yeni bir track bara filan gerek yok , şahsım tarafından denenmiş , kullanılmış ve halen kullanılmakta olup tecrübeyle sabittir , aklınızda bulunsun istedim
bilgi için teşekkür ederim, bunuda söylerim ustama ama küçük bir aparat ile çözülecek bu durum, yeterli gelmezse yapmam gerekenler için sizden detaylı bilgi talep edebilirim
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
bilgi için teşekkür ederim, bunuda söylerim ustama ama küçük bir aparat ile çözülecek bu durum, yeterli gelmezse yapmam gerekenler için sizden detaylı bilgi talep edebilirim
inşallah prese ihtiyaç duymadan halledersiniz ,, pres olayıda aslında çok zor bir şey değil ,ben kendim söktüm track barı ve öncelikle track barın normal preslenmeden önceki boy ölçüsünü not ettim ne kadar boya ihtiyaç duyuyorsam örnek bende sol teker dış kenarı ile sol teker helezonun dan itibaren ölçtüğümde sağ tekere göre 2 cm daha dışarıya sapma yapmıştı,bunun sebebi kısa kalan track bar dı ve ben track barı 1cm uzatarak sol tekeri 1 cm içeri sag tekeri 1 cm dışarı aldım ve aracı merkeze oturttum,track barı en kubbeli yada kıvrımı en yüksek olan noktasından pres altında kontrollü bir şekilde bastırarak 1 cm uzattım eğerki devam etsem 2 ya da 3 cm ye kadar uzayabilecek durumdaydı.
sanki bu tarz bir çalışma yapmıştı servis ama emin değilim, kavis verdim mi demişti acaba emin olamadım, montaja gittiğimde detaylı bilgi alırım mutlaka, tavsiyenizide ustama göstereceğim ihtiyaç varsa bu şekildede işlem yaptırırım.
hala aranıyor mu ?
http://www.ebay.com/itm/Skyjacker-JT...e63f3b&vxp=mtr
Abi ebay den aldim taktirdim sali gunu, sorun cozuldu
Tapataklak gönderildi..
98'xj
Arkadaslar forumun amacı bu zaten... Problemlerimizi paylasıp yardım almak... Ayrıca kendi çözümlerimizi paylasıp diğer arkadaşlara da yardımcı olmak.. Sorunlarımızı çözdüğümüz zaman paylaşalım ki faydamız dokunsun...
Haklisin abi ama daha 2-3 gun oldu servisten aldim park ettim oyle duruyor alacagim zamanda yazmistim haftasonu alternatif bulamazsam siparis vericem diye. Yarin unutmazsam fotograflayip paylasirim
Tapataklak gönderildi..
98'xj
Suan herhangi bir kasinti yok, ustam olmasi gereken yere degilde kendisi bir yuva daha acmis brakete oraya baglamis. Baya saglam bir parca geldi. Yaklasik 20 gun gibi bir sure ve 150 TL kargo dahil maliyet.
Tapataklak gönderildi..
98'xj
Onuda dusundum abi ölcülerini cikartayim diye ama kimse tercih etmiyor anladigim kadari ile herkez ya ayarli aliyor yada aracin kafayi bastirarak takiyor ve kasintili oluyor.
Ihtiyac durumunda altina yatar ölçüyü aliriz simdide pitman direksiyonu sol yaptigimda radyator korumasina dokunuyor hafiften. Rot ayari yaptiktan sonra bakicam onada ihtiyac olacakmi.
Tapataklak gönderildi..
98'xj