Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 31 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 14/12/14 Sırapınar Piknik-Offroad gezisi

Üye KoMoDoWaRaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Benim ve eşim açısından çok keyifli bir haftasonu oldu,.. Biraz yorulduk ama değdi... Herkese uyumlu tavrı, anlayışı ve hoş sohbeti için çok teşekkür ederim.. Ne kadar güzel bir aile olduğumuzu yine gördük.. Katılan ve bizleri arasında kabul eden herkese teşekkürler...
    Tembel Ozan fotoları yükleyecektir.... Günün kısa bir özetini de Hakan Isen yapsın derim,.. Zira çok iddialı şeyler sunacaktır

Üye suursuz5.9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Süper bir gündü bayağı yorulmuşum eve gelince anladım ama sizlerle vakit geçirmek herşeye değer

herşey için herkese ayrı ayrı teşekkürler... çok güzel bir gündü.

Üye Kasif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Kucukcekmece-Tepeustu
    Alıntı KoMoDoWaRaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ve eşim açısından çok keyifli bir haftasonu oldu,.. Biraz yorulduk ama değdi... Herkese uyumlu tavrı, anlayışı ve hoş sohbeti için çok teşekkür ederim.. Ne kadar güzel bir aile olduğumuzu yine gördük.. Katılan ve bizleri arasında kabul eden herkese teşekkürler...
    Tembel Ozan fotoları yükleyecektir.... Günün kısa bir özetini de Hakan Isen yapsın derim,.. Zira çok iddialı şeyler sunacaktır
    Mukemmel bir hafta sonu oldu...Ozan resimleri paylasacagi zaman mutlaka bende bisryler yazarim

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    tesekkürler geze-genler güzel birgündü bende zj ile son çamurumu yaptım ...hava da şansımıza çok güzeldi...
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœye
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    uzun süredir böyle eğlenmemiştim...galiba 21 araç olduk ve mükemmel uyum içinde idik..standart araçlarımızı da denedik , offroad araçlarımızı da mangal da müthişti...bora yakinen başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler

Üye Poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Ben de yaramaz iki oğlum ve uzun zamandır kullanamadığım sevgili jeepim Gayasis ile geldim. 20-21 araç hemen hepsi farklı donanımlara sahip olsa da, gerçek bir yardımlaşma ve işbirliği ile offroad ve piknik alanımıza ulaştık. İddialı araç ve pilotlarımız, seyre değer bir gösteri sundular. Çeşitli mazeretleri nedeniyle gelemeyen arkadaşlarımızı aradım gözlerim. Anladım ki bir süre uzak kalınca gerçekten birbirimizi özlüyoruz. Güzel bir aile fotoğrafı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kartalkaya buluşmasını heyecanla bekliyorum.

Herkese selam ve sevgiyle...
    www.geze-gen.com

Adımız çıkmış Arkadaş Fotolar hazır ve de nazır Hakan İSEN arkadaşımızı bekliyorum. Topu kucagımdan atayım da ben de patlamasın gene

Not : hiç mi birinizde benim Fotom yok lenn İlk Arazı deneyimim di Arkadaş
    Åžip ÅŸak

Üye KoMoDoWaRaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Neden söylemedin birine çekseydi seni şipşak Ali

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Neden söylemedin birine çekseydi seni şipşak Ali

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Söylemek mi lazım merak etme Yol su vergi olarak gönecek bunlar
    Åžip ÅŸak

Üye Umami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Çok güzel bir gün geçirdik, hepinize çok teşekkür ederim. Şunu da belirtmeden geçmek istemiyorum, Dixie Hanımı besleyenler kimlerse rica etsem isimlerinizi yazar mısınız, sizlerle özel görüşmek istiyorum
    Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
    Bir Land Rover Atasözü

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12