filmi izledim güzelmiş gerçekten....inş..istedğim olur.....
filmi izledim güzelmiş gerçekten....inş..istedğim olur.....
istediğini ve hayalini yap... geciktirme pişman olursun...eşini dinle ama uygulama wj mükemmel bi araç temizini bul senelerce bin...haa araziye mi girdin...zaten tek girmeyeceğin için sorun yok..vinci olan bi arkadaşın seni yolda bırakmaz...keyfini sür...
Valla bende 2009 Forester ımı sattıktan sonra çok düşündüm..
Wj kasların tipi,motoru,donanımı vs.çok hoşuma gidiyordu.Ama yorumlarda aman almayın,uzak durun,çok yakar,masrafı çok gibi yazılarla çok karşılaştım.Sonuç itibariyle alacagım araç 14 yaşında hangi aracı alırsam alayım bu yaşta illaki biraz masrafı olur.Gözümü kararttım ve 2000 model wj aldım.Şu anda iyiki almışım,iyiki yazıları dikkate alıp başka raca yönelmemişim diyorum..
Bence aklınızda hangi araç varsa iyice araştırın baktırın ve öyle alın..
Sonra aklınız o araçta kalmasın.Eger ben o yazılanları okuyup başka araç alsaydım emınımkı aklımın bi köşesinde hep 4,7 kalacaktı wj..
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
1.6 nin bile bosunu-standartini veriyolar o paralara.zaten markada iyi bise olmaz.ama bigun isiklarda wj veya vs ile gelirseniz o 1.6 larin yanina,o zaman anlasilir kalite imaj farki
Sent from my iPhone
carpe diem
her şey iyi hoş güzel aynı fikirdeyim sizlerle...gel gör ki nasıl sabredip beklicem.....başta söyledim ev kredim bitmesi lazım...bitince direk WJ ile başlayayım diyorum....ama mevcut arabayı satıp üstüne az bi farkla ZJ mi alsam diye de düşünüyorum....en azından önümüzdeki yaza....bilmiyorum bir de ZJ yi satmaya uğraşacağız ilerde WJ almak için...zehir girdi bi kere kana bakalım ne etcez..
Temiz, gercekten duzgun bir ZJ bulup alirsan, yukseltme, vinc, lastik vs...islerine girmeden standart bir klasik olarak binersen, istesen de satamazsin bir daha zaten WJ yi bedava verseler binmezsin o saatten sonra Ben uyarim de mazallah...
Sent from my iPhone using Tapatalk
hala beklemedeyim...kafayı sıyırmak üzereyim galiba......bir gün...inş...bir gün....
ZJ falan gaza gelme, offroad yapmayacaksan ilk tercih wj, yok yapacaksan bu sefer ZJ, yoksa herkes kendi kullandığını över zaten amerikancılarda
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
ikinci araba olarak wj evet derim ama sürekli kullanım için binek araç derim.
haftasonları bin kükresin dag bayır gez v8 sesi koltuga yaslan keyfini sür ama şehir içi kullanım bana biraz zor geldi.
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
dopdoğru yalan olurmu offroad'unu bilmem konforunun verdiği keyifin HASSSTASIYIZ....
verdiğin para ile ters orantılı GÜÇ-KONFOR PRESTİJ sahibi olduğun TEK ARABA !!!!!! 80-90 000 $ VERİLİP ALINMIŞ ZJ YE % 10 FİYATINA SAHİP OLUYORSUN...bundan iyisi şamda kayısıııııııııııııııııııııı ı.........
================================================== =========================================
DÜŞÜNDÜKLERİNİ İSTEKLERİNİ CEBİNİN DURUMUNA GÖRE ER TE LE ME YE CEK SİN ...sonra pişmanlık duymamak için.......ama.....ASLA vede ASLA BANKA DAN KREDİ ALARAK DEĞİL !!!!!! mandıramın feylosofu ilhan devrim! ! ! ! ! ! .........
Al arkadaşım ben 3 ay önce 2012 model c max ı sattım 2000 4.7 v8 WJ aldım. Bu hafta ilk defa uzun yol yaptım 1750 km yaklaşık şunu diyebilirim ki bu güne kadar gittiğim en keyifli uzun yoldu. Ve km de 30-35 kuruş arasında lpg yaktım. Hayallerini erteleme.