Aptullah abi göndereydin benimkinide 😊
Aptullah abi göndereydin benimkinide 😊
Egitim şart. Kalple ilgili kisimlari iyi dinleyin. 😊
Baskan ben gelirim dedim ama sehir dısında olucam benim yerimi baska birini yazarmısın kusura bakma ani oldu..
PAJERO 3.0 V6
Bu tarz ertelemeye gelmiyor ne yazık ki! Geçen senelerde de böyle girişimler oldu ne yazık ki yine ertelendi o yüzden ben de işyerinin verdiği fırsatla sertifika aldım. Buradan bütün GEZE-GEN'lerin bu eğitimler için mutlaka zaman ayırmalarını tavsiye ediyorum. Hayatın ne zaman ve nerede neler getireceğini hiç bilmeyiz.
14-15 subatta 10 kisi toplayabilirsek bakirkoy kizilayda ilkyardim egitimi olacaktir. Acil isim belirtmenizi rica ederim. Kisi basi 177 tl kizilaya bagis olarak yatiracagiz. Cumartes pazar sabah 9 aksam 17;00 olacak egitim. 10 kisi uzerine cikarsak da olabilecek..lutfen programiniza alin bu konu onemli.
14 subat konusunda israrcimisin baskanim. Yani bazi kisilere gercekten ilk yardim gerekebilir.
başkanım 15 şubat yarışımız var ebru ile... malesef katılamayacağız..
ARKADAŞLAR İLKYARDIM KONUSU ÇOK ÖNEMLİ BIRAKIN OFFROAD KAMP DOĞASINI BİR KENARA GÜNLÜK HAYATTA BİLE İHTİYACINIZ OLABİLİR VE BELKİ 1 KERE LAZIM OLABİLİR HAYATINIZDA VE ÇOK PİŞMAN OLABİLİRSİNİZ. KOSKOCA GEZE-GEN 4 KİŞİ Mİ GİDECEK EĞİTİME LÜTFEN PROGRAMINIZI AYARLAYIN 10 KİŞİ ALTINDA OLURSA 4 KİŞİ DE GİDEMEYECEĞİZ. SINIF AÇMAYACAKLAR. 1 HAFTASONU DA OFFROAD YAPMAYIN CANIM SİZDE
14-15 şubat ilkyardım eğitimine gelenler
1- Mert
2-Bülent Ateş
3-Abdullah şengül
4-arnavut ibo
5 -
Gelmek isterdim ama yelken antrenmanım var gene....
Hiç hatırlamıyorum öğretildiğini vallahi
Başımıza gelirse yan çevirip kürek kemiklerinin arasına vururuz, işe yaramazsa adını unuttuğum meşhur bir hareket vardı, onu yaparız. Gene olmazsa denize bırakırız, Poseidon halletsin