izmirde sağolsun faruk kardeşim ilgilendi burdanda teşekkür ediyorum ben b,geç gittim burhaniyeden izmire onunda vakti kısıtlı idi yetkili servise giremedim.ama deneyimli jeep sürücüsü olarak faruk kardeşim test etti yapılacak işler var sadece lpg de gazlayınca kasıyor devir yükselmiyordu atiker e gittik tavsiye ile ordaki usta enjektörler ölmüş dedi yeni enjektör ve 2 filitre değişti 330 tl bayıldıkaraba iyi oldu orda tekleme kesildi ben yola çıktım izmir marmaris resmen öldürdü beni en ufak yokuş gazlamada benzine atmaya başladı kikdown yapınca eskiden kasıyordu şimdi direk benzine atıyor kopuyor gi,diyor
en az 50-60 sefer izmir datça arası eğilip benzin lpg geçiş tuşuna bastım illet bir olay
AMA eskiden uzun yolda 100 kmde 19 lt lpg yakıyordu izmir marmaris arasında izmir fulledim marmaris fulledim 258,1 km 41.2 litre yakıt aldı litre petrol ofisinde 2,40 tl .....faruk kardeşimin yorumu usta lpg ayarını kıstı ondan en ufak gazda benzine atlıyor diyor mantık olarak doğru bir ara muğla atikere gitmek gerekecek ama kardeşim git gel 250 km
irde ekzosun içi benim beyaz olurdu izmirden geldim non stop sabah baktım siyah kurumlu? BU NEDİR?........