Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
artık baharda istanbul yolu gözüktü izmirde uzun kalma durumu yok sağlam bir bakım gerekiyor geçmişini bilmiyorum faruk kardeşim yapılacak olanları söyledi gördüğü kadarı ile bir fiyat alıp makul bir rakam olursa yaptıracağım yoksa yeni bir ilk sahibinden 5,9 arayacağım ellenmemiş hatasız kurcalanmamış yedek anahtarlı orijinal bir makina......w124 200 mercedesten sonra Zj yi sevdim ilk defa rahat ve severek kullandığım bir araç ....inşallah benim şu anki aracımda makul bir rakama mekanik sorunları çözülürde yeni bir araba arama durumunda kalmam çünkü kasa 10 numara içi tabandan tavana 10 numara diri ARAÇ ama bu 16 senenin verdiği zamanında yapılmamış bakımlardan dolayı bakalım ne masraf çıkacakA-dan Z ye derler ya mekanik olarak bir bakmak gerekiyor arabaya ki yolda bırakmasın iyi hoş makina ama ist-ankara dışında isen servis bakım işi sakat usta bulmak zor onun için tam teşekküllü bakımı yapıp en azından 1-15 000 km rahat binmek isterim ........bahara kadar datçada düz yol sıkıntısız kullanırım......
Abi gel baharda, zamaninda yapilmamis herseyini bi kalemde yaptiralim, her ne varsa ama en ince detayina kadar! En iyi ustalarimiz,dostlarimiz burada merak etme yardimci oluruz bizde... Ondan sonra yillarca tik demeden bin

Sent from my iPhone using Tapatalk