merhaba;
geçen hafta başıma geldi aracımı çalıştırdım tuhaf çalıştı tekler gibi yola çıktım D de giderken 300 metre sonra motor stop etti araç yürüyordu viteste.durdum biraz bekleyip çalıştırdım çalışıp anında duruyordu;izmir' den forumdan tanıştığım faruk arkadaşımı aradım deneyimliydi 3 defa aç kapa kontağı öyle çalıştır dedi yaptım yine olmadı defalarca denedim araç çalışıyor ayak gazda olunca ...ama bir garip çalışma tekler gibi, araç ısındı derece yükseldi lpg devreye girdi yine durdu sonra lpg ile çalıtırmayı denedim çalışıp durdu lpg yi devre dışı bıraktım yine aynı netice..şimdi çok anlamsız gelecek size...VıC gösterge service km yi sıfırladım yani vic gösterge ile tarihi km si vs vs değişiklik yaptım kontağı çevirdim saat gibi çalıştı buyrun bunun izahı nedir?
2 gün sonra sabah yine çalıştırdım aynı işi yaptı yine vic göstergede service km dil tercihi değişikliği kmyi 5000 e getirdim çalıştırdım saat gibi çalıştı bu yaptıklarım bana çok anlamsız geldi ama araba çalıştı o günden beri sorun yok!!!! birde arıza kodlarını göremiyorum kontağı 5 sefer aç-kapa yaptım ekranda bir şey çıkmadı iptalmi edilmiş acaba?aynı zamanda uzaktan kumanda çalışıyor.kilitleyince tek korna çalıyor.ekranda yanan bir uyarı lambası yok araç avrupa versiyon avusturya üretmi immo uyarı lambasıda yanmıyor bu durum hakkında deneyimi olanların bilgilerini paylaşmasını rica edeceğim teşekkürler...
not=gerçi önümüzdeki hafta burhaniyeden datça ya giderken izmire uğrayıp faruk kardeşimle aracı servise göstereceğim.ama en azından böyle sorun yaşamış olan arkadaş varsa deneyimini çözüm şeklini paylaşırsa memnun olurum