LPG hani motora zarar vermiyordu.Hatta avrupa'da lpg kullansınlar diye teşvik ediliyordu.Çevre kirliliği yaratmıyordu. Vs vs.
LPG hani motora zarar vermiyordu.Hatta avrupa'da lpg kullansınlar diye teşvik ediliyordu.Çevre kirliliği yaratmıyordu. Vs vs.
Çevreci olduğu kesin ama motora pek iyi gelmiyor..., yaaaa bir de şöyle düşün, sapasağlam genç bir motorun varken neden aklına habire " acaba zarar veriyormu...??? " gelsin... beni baz alma, ben ZJ' yi artık kolleksiyon için tutuyorum, yakın zamanda da yanında tepe tepe kullanmak için bir başka projeyi hayata geçireceğim.... onda tüpte olur, kömür kazanı da.
Reaktör reaktör
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Ergün abi seni çok iyi anlıyorum ve kendime göre yorumluyorum....
[QUOTE=Beatrix;15417]
> Dünya'ya bir daha gelme garantimiz yok > Önemli mi ? > Evet ! ÇOK ÖNEMLİ !
xxx yaşımdaysam ve etrafımdaki tanıdıklarım sapır sapır bu Dünya'dan göcüp gidiyorlarsa, yarının ne olacağını ve ne kadar sürebileceğini de bilmiyorsam.....;
İşin asıl can alıcı noktası ve özeti bu iki cümlede.
Aynı konuyu aylardır gündeme getiriyor ancak etrafım maalesef anlamak istemeyen veya işlerine gelmeyen insanlarla dolu.
"Bir dahamı geleceğim şu .... dünyaya" ve "Zamanı geri çevirme imkanımız varmı -> Yok Sayaç durmuyor"
Doyasıya,keyfimce yaşamaya çaılşmam ve şu veya bu nedenle zamanında yapamadıklarımı yapmaya çalışıyor olmam farklı yorumları beraberinde getirmekte.
Acaba Andropoza mı giriyorum ne
Hepimiz eğer ömrümüz yeterse 45-50 ve üstü yaşlara geleceğiz.
Kimse için geriye baktığında şunuda keşke yapsaydım demesini istemem.
imkanlar dahilinde en iyisini yapalım.
Gerisi boÅŸ....
[QUOTE=akiva;15503]Ergün abi seni çok iyi anlıyorum ve kendime göre yorumluyorum....
içimizden kim kaç yaşında bilmiyorum fakat ben 53 yaşındayım ve al bendende o kadar bir gün geriye dönüp baktıgımzda keşke şunuda yapsaydım keşke ertelemeseydim dememek lazım. hayat inceden inceye ufak hesaplar yapmaya zaman ayıracak kadar uzun degil.
Çok kıvrak bir zeka ürünü bu espri