17,00'dan itibaren dağdayız....bekleriz efendim
17,00'dan itibaren dağdayız....bekleriz efendim
Geçen hafta konuştuğumuz gibi bu çarşamba bir çayınızı içmek istiyoruz,
Buluşma saati bize biraz erken en erken saat 20:00 gibi yanınıza gelmiş oluruz, yerin konumunu paylaşmanızı rica ediyorum , birde anladığım kadarı ile çarşamba geceleri buluşmalarınız kamp edası ile oluyor galiba , ona göre giyinelim gelirken
seda abi bu hafta ne var?
carpe diem
Çok teşekkür ederim Çarşamba akşamı 19:00 gibi rahatsız edicem sizi
estağfurullah....rahatsızlık ne kelime.....yeni gelen arkadaşlarımızın muhabbeti ,uyumu ve kalitesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor...bekleriz
Bu hafta kesin balık var. ne olacağı konusunda yorumlara açığım
- - - Mesaj Birleştirme - - -
Ama HAMSİ geliyormuş. isterseniz HAMSİ yapalım
Nacizane teklifim çupra yapalım herkese 1'er tane orta büyüklükte alıverin bende benim mangalı getireyim sonerle birlikte çabucak yaparız temiz temiz olur biter (eğer tamam derseniz yarına kadar haber edinki ona göre düzeneğimi hazırlıyayım).
hamsi ufak balık olduğu için uğraştırır derim, yinede siz bilirsiniz.
hamsi olursa buğulama olur zaten
Hamsinin mısır ununda yapılan kızartmasını değişmem hiç bir şeye, evde film izlerken cips niyetine iyi gidiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hamsi bugulama olsun....
eger tava da yapılacaksa mısır unu benden ...organik... bildigin mısırdan ... tohumu en az 200 yıllık...
Tava olmaz çok uğraştırır bizi bozar çok ısrar etmeyin
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tamam abi, yaza hangimiz hatırlarsak, zeytin fidesi falan istersen en iyileri var burada bilgin olsun.
In vino veritas in Aqua sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Arkadaşlar , dün akşam ki sıcak karşılamanız ve muhabbetiniz için gerçekten çok teşekkür ederim ,
Konu Kanuni tarafından (23.Ocak.2015 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.