Toplam 49 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 98 Grand Cherokee 5.2 ZJ Yüksek Devir Problemi ?

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abi doÄŸrudur...
    Enteresan ! dogru olan ne gaza yüklenince devir 2000 i geçmiyormu ? bu durum benzinde çalışırkenmi ?
    Konu y-bsungur tarafından (29.Ocak.2015 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogru olan ne gaza ani bassanda devir 2000 i geçmiyormu ? bu durum araç benzinle çalışırkenmi ?
    tam da ben soracaktım... bnzinde de aynısını yapıyor mu diye...., çünkü sadece gazda yapıyorsa sistem bir yerden hava aldığında da bu reaksiyonları gösterebilir.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam da ben soracaktım... bnzinde de aynısını yapıyor mu diye...., çünkü sadece gazda yapıyorsa sistem bir yerden hava aldığında da bu reaksiyonları gösterebilir.
    Benzinde de aynı şekilde hiç bir fark yok maalesef

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    throttle en onemli mekanizmalardan ilk sıradaki çünkü ateşleme hava yakıt karışımını ayarlayan mekanizma ..ve kapak takımı rolanti seviyesinde yani gaza basmazken kesinlikle kapalı olacak ,gelelim aracın benzinde raks etmesine throtlle üzerinde map sensoru var onun altında throttleye map sensorunu irtibatlayan lastik küçük bir hortum var o hortum çatlamış veya yırtılmışsa o da aynı problemi yaptırır.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    throttle en onemli mekanizmalardan ilk sıradaki çünkü ateşleme hava yakıt karışımını ayarlayan mekanizma ..ve kapak takımı rolanti seviyesinde yani gaza basmazken kesinlikle kapalı olacak ,gelelim aracın benzinde raks etmesine throtlle üzerinde map sensoru var onun altında throttleye map sensorunu irtibatlayan lastik küçük bir hortum var o hortum çatlamış veya yırtılmışsa o da aynı problemi yaptırır.
    Map sensörünü de değiştirdim hortum da sorun yok kontrol etmiştim o bölgede değişmeyen tek şey throtlle body kaldı oda ucuz bişi değil bu kadar şey değiştirdikten sonra düzelmeyince açıkçası çekindim değiştirmek için sorunu bulup doğru işlemi yapmak istiyorum

BoÅŸu boÅŸuna Map / Ais / Tps deÄŸiÅŸti

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Sen Throttleyı manifolta irtibatlayan dört adet somun var onlarıda kontrol et gevşemiş olabilirler
    Kontrol etttim gayet sıkıydı