[QUOTE=Maverick;25869]Olayı ne üstad? Almaya değer mi? Ben de değişicem bu aralar filtreyi.[/QUOTE
Ben normal filtre ile arasında çok bir fark göremedim. Benim alma amacım uzun ömürlü olması idi. 3 4 bakımdan sonra kendini amorti eder heralde![]()
Çok fark yok zaten, 3 yıldır kullanıyorum, arada çıkar temizle, zaten hacim ve tork yüksek, bunlar ufak detay, ben normal filtreye döneceğim istediğim kalitede bulursam, Sanayii deki 10 maldan 9 U dandik mesela.
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Bugün o bize birşey yaptı, ormanda çay içiyoruz, biraz kirliyiz amaimage.jpg
Bugün sabah 100Tl benzin aldım banamısın demedi, aynı parayla lpg alsaydım depo fulle yakın olurdu![]()
Xperia Z
2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÎ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLİ+Milano Lpg
Cumartesi günü Flowmaster 44 egsozum takıldı. Düz boruya göre ses azaldı haliyle ama ses gayet hoş hale geldi.
Arkasından direksiyon ve rot ayarları için ustayua gittim bu ayarlarda düzeldi. direksiyon tepkileri daha net hale geldi. gevşemiş bozulmuş bişeyler olmuş sanırım. sonrasında eve döndüm kısam mesafe zaten..
Neyse devamında Uludağ yollarına vurduk kendimizi..
Arabanın harareti ideal şartlara çıktı tabiki dağ yoluna vurunca. baktıkki alttan dumanlar geliyor pis bir koku. tırstım arka tekerin ordan geliyor. aha dedim papazistanı gördük. ne oluyor felan derken devam edelim dedik. belki geçer aynı koku devam hafif dumanlar yükseliyor. tırstım neredesye arabayı bırakcam ordan.
Sonra bizim arkadaş ters açıdan eğildi ve baktı ki. egsozdan geliyor duman ve koku. yeni egsozun boyası kaplaması vs ısınınca koku ve duman yapmış.
İçimiz rahat yola devam ettik... uludağ zirveye kadar.
Eğlenceli bir gezi olmuşş.. videolardan egzoz sesi gayet tatlı bir tondaydı bence... güle güle kullan..
yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
DÜRÜSTLÜK SİZE FAZLA ARKADAŞ KAZANDIRMAZ, AMA HER ZAMAN İYİ ARKADAŞLAR KAZANDIRIR...
Göstergelerim artik isil isil ve fotografta da cok belli olmasa da yesillerim daha yesil.
Nasil mi? Osram 2723 kodlu 12V 2.3w T5 soket ampulu. Her yerde yok bilginize. İhtiyaci olan olursa bilgi veririm.
Not: Boşuna led denemeyin, kırmızı ibreler hiç bir ledde tam olarak aydınlanmıyor. Yarıda kalıyor.
![]()
Bizde sapka yok ama Kadir ve Ergun Abim. Gosterge panelinde renkli seffaf parcalar var. Rengi onlar veriyor. Mesela bizimkilere beyaz led koyarsan masmavi oluyor. Yesil led koyarsan kirmizilar yok oluyor hic gostermiyor.
Mopar iac sensörü ve böyle bir şey aldım, işe yarar mı? Boğaz kelebeği alt contası bulamadım bunu aldım![]()
53030657AC parça kodlu iac sensörü doğrumudur? Yanlış mı aldım yoksa![]()
![]()
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Mirkan Bu malzeme throtle bogazını uzatarak havanın viril yapar şekilde daha soguk içeri girmesini saglıyor ve güya performansı artırıyor (tek başına sadece görsel zenginlik katabilir bence )ama bunu takınca throtle yükselecektir kaput kapagı buna uygun yüksekliktemi onu kurtarırmı denemen lazım.